Softwa­re­ud­vik­le­re

- til udvikling af state-of-the-art kryptografiske løsninger


Vores kunde Sepior er et aarhusiansk start-up, som leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer. Vi søger nu flere skarpe softwareudviklere til deres udviklingsteam.

Sepiors arbejde er et resultat af mange års forskning på Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet. Sepior er ejet af de lokale stiftere og en stor international fintech-virksomhed.

Sepiors kerneteknologi er baseret på Multi-party Computation (MPC) og secret sharing, og de er blandt de bedste i verden inden for anvendelser af denne teknologi. Sepior arbejder som en af ganske få virksomheder i verden med den allernyeste forskning inden for MCP.

Hos Sepior er deres primære programmeringssprog Go, men de arbejder med en lang række forskellige platforme og teknologier:

  • Go, Java, C, Swift, Node.js, .NET, Python
  • Web, iOS, Android, *nix,
  • Diverse cloud-teknologier, Docker, Rkt
  • MongoDB, Postgres, MySQL

Vi forventer, at du har en kandidatgrad eller ph.d. i datalogi eller tilsvarende.

Du er gerne "generalisten", der kan påtage dig mange forskellige type udviklingsopgaver. Det er et plus, hvis du har erfaring med og/eller lyst til at arbejde indenfor et af følgende områder:

  • Dev-Ops med afsæt i "dev"-delen: continuous integration, toolchain, testing etc.
  • Standard krypterings-/key management-værktøjer som HSM og smartcards (e.g. via Thales Codesafe, PKCS#11, Microsoft CNG, KMIP, JCE).

De har dog opgaver i mange hjørner af datalogiens verden herunder især distribuerede systemer, backend, frontend, dynamisk skalering og performance-optimering.

Det vil være en fordel, at du har interesse for sikkerhed, men du behøver ikke være ekspert i kryptografi - sådanne eksperter findes allerede hos Sepior.

Vi søger både erfarne og nyuddannede softwareudviklere. For nyuddannede vil dit karaktergennemsnit være noget, vi vægter højt.

Sepior tilbyder et spændende fagligt udviklingsmiljø med meget kompetente kollegaer, hvor der er mulighed for at arbejde på forskellige projekter over tid.

Sepiors udviklingsafdeling er beliggende i Navitas-bygningen på Aarhus Havn. Se www.sepior.com.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn og benefits (telefon, internet, fitness og frokostordning). Fri parkering i Navitas, Aarhus.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Gem job

Bloom
Publiceret: 14. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus