Solution Designer


Vil du være løsningsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software? Ønsker du en karriere, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, og hvor vi dyrker tillid og udvikling fremfor hierarki? Så er du muligvis vores nye Solution Designer i cBrain.

cBrain udvikler standardsoftwaren F2, som er designet og udviklet i tæt samarbejde med danske myndigheder. Mere end 75 danske myndigheder, herunder 13 ud af de 18 danske ministerier, har indført F2 som deres digitale platform. Den danske digitaliseringspris er to gange vundet af myndigheder med F2-projekter. cBrain vokser hurtigt. Baseret på den danske succes har cBrain etableret sig i en række nye lande, hvor vi er i gang med at eksportere de danske erfaringer og succeser inden for offentlig digitalisering til bl.a. Tyskland, England, Frankrig, USA og De Forenede Arabiske Emirater.

Som Solution Designer bliver du ansat i F2 Delivery. Her vil du sammen med de øvrige konsulenter levere digitaliseringsprojekter med fuld understøttelse af kundernes viden- og fagprocesser. Du vil være ansvarlig for at designe løsninger, som løser kundens udfordringer. Du er med i hele processen og bidrager til analyse, rådgivning og implementering af den løsning, som kunden har brug for. Du følger implementeringen gennem levering af alfa, beta og produktionssoftware.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er ekspert i F2, men det er vigtigt, at du har erfaring med - og lyst til - at opnå en dyb forståelse af softwareløsninger. Du skal lære at opsætte og bringe disse løsninger i drift hos kunden. Succes i stillingen forudsætter, at du kan samarbejde med vores kunder, forstå kundens arbejdsgange og omsætte disse til effektive softwareløsninger i intense implementeringsforløb.

Om jobbet

Vi arbejder i projektteams af varierende størrelser og sætter en ære i at levere høj kvalitet, samtidig med at vi overholder budgetter og deadlines hos kunden. Som Solution Designer vil du være en del af et projektteam, og du vil ofte arbejde med flere kunder ad gangen, hvor din primære opgave vil være at designe løsninger til kunderne.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Udforme visioner for dine løsninger samt engagere dit projektteam, kunder og andre interessenter, imens du konstant udvikler dine visioner for løsningerne.
 • Udvikle løsningsdesigns i samarbejde med kunderne baseret på deres behov og organisation.
 • Hjælpe kunderne i deres beslutningsproces baseret på cBrain best practice.
 • Forstå de tekniske implikationer af dit løsningsdesign, og hvordan det kan understøttes i F2 sammen med dit projektteam.
 • Være i stand til at tage velovervejede beslutninger og anerkende, når du har brug for hjælp.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du føler det naturligt at sætte dig ind i metoder. Du vil blive introduceret til vores leverancemetode ”Den Gode Leverance,” og vi forventer, at du hurtigt vil kunne eksekvere på denne. Vi samarbejder altid i teams, og derfor leder vi efter folk, der kan forholde sig konstruktivt til at tage og give kritik for konstant at udvikle sig og lære.

Vi forventer, at du kan:

 • Tage ansvar selvstændigt og styre dine egne opgaver og projekter.
 • Tillære dig metoder og principper for løsningsdesign, herunder evnen til at definere Minimum Viable Products, beskrive brugerrejser og arbejde med specialister på tværs af forskellige tekniske områder.
 • Forstå brugeres behov, herunder hvem de er, og hvilken løsning de har brug for.
 • Kommunikere User Stories.
 • Have dialog med kunder, hvor du skaber gode relationer og kan foreslå, hvilke løsningsdesign og services der vil være gode for kunden.
 • Prioritere kunden først og håndtere prioritering af forskellige opgaver.
 • Identificere rammer og begrænsninger for løsningerne, der f.eks. er teknologiske, politiske. juridiske, finansielle eller bruger-specifikke, og kan udfordre, hvordan vi kan ændre rammerne.
 • Forstå problemstillinger og identificere løsningsdesign.
 • Identificere og prioritere problemer ift. designs, dokumentere årsagen og implementere løsninger.
 • Kommunikere effektivt i både teknisk og politisk kontekst på tværs af organisationer, da vi arbejder med IT i den offentlige sektor.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad inden for IT, hvor fokus har været på forståelse af processer og IT-understøttelse. Vi har brug for såvel konsulenter med få års erfaring som mere erfarne konsulenter. Du er udadvendt, har let ved at skabe gode relationer og har en god forståelse for den tekniske del i IT-løsninger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software, metode og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og vi vægter vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger højt.

Kulturen er uformel. Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Vi sætter pris på hinanden og tror på, at det er vigtigt at have det sjovt sammen, mens vi arbejder. Også selv om vi er både ambitiøse og professionelle.

Om cBrain

cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2-software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser.

Vi bor på Østerbro og har i dag ca. 150 medarbejdere. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til job@cbrain.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Simon Mørk på mail smk@cbrain.com. Vi indkalder løbende til samtale.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 5. april 2021

Arbejdssted

Location København