IT-udvikler


Rigsarkivets IT-udviklingsenhed søger en erfaren kollega til at udvikle og vedligeholde Rigsarkivets egenudviklede systemportefølje.

Opgaverne spænder vidt fra udvikling og vedligehold af et moderne udviklingsmiljø, kodereview baseret på clean code til at udarbejde relevant dokumentation. Vi går op i softwareudviklingsprocesser, og at du får mulighed for at omsætte din viden og gode håndværk til robuste løsninger.

Vi kan tilbyde spændende opgaver i en organisation med ambitioner og højt til loftet, en 37 timers arbejdsuge med fleksible komme-gå-tider, så privat- og arbejdsliv hænger sammen, fast løn og attraktiv pension. Hos Rigsarkivet værdsætter vi, at vores medarbejdere er hele mennesker med overskud til et aktivt liv uden for kontoret, mange har børn og ved, hvilken fordel fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage kan have.

Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Vi indsamler, bevarer og formidler næsten 1000 års dokumentation om samfundet både i digital og analog form. I Europa er vi blandt de førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation. Den plads vil vi bevare og sætter nu endnu mere fokus på at bringe vores fælles digitale hukommelse i spil.

I Rigsarkivet har vi store ambitioner. Vores nye strategi sætter fokus på at få Rigsarkivets meget store datamængder til at skabe endnu mere værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder. Det skal ske i tæt dialog og samarbejde med vores brugere, således at Rigsarkivet i endnu højere grad bliver en del af den fællesoffentlige digitale infrastruktur.

Dig og teamet

Du vil indgå i et team med en god social omgangstone og hvor sparring, humor og teamwork er en stor del af dagligdagen. Vi arbejder gerne agilt, og du skal være lige så passioneret omkring dit arbejde, som vi er.

Teamet består af otte udviklere, som alle har en god portion faglig stolthed. Din faglige udvikling sikrer vi gennem opgaver, samarbejde og sparring med dygtige kollegaer suppleret med deltagelse på relevant videreuddannelse og konferencer. Du vil altid kunne hente hjælp og sparring, og der vil altid være kollegaer, der kan hjælpe med et øje på dit arbejde.

Afhængig af din erfaring og kompetencer vil du fra første dag få ansvar for større eller mindre opgaver i samarbejde med resten af teamet. Du vil med tiden få mulighed for at blive domæneekspert inden for eksempelvis forskningsdata eller tilgængeliggørelse af digitalt skabte data.

Hvad kigger vi efter?

Du kan være it- eller softwareingeniør, datalog eller lignende. Andre uddannelsesmæssige profiler kan også komme i betragtning, specielt i kombination med relevant erhvervserfaring. Du har erfaring (+ 5 år) som full-stack udvikler fra en lignende stilling, som har gjort dig særdeles fortrolig med:

 • .NET/.NET Core og C#
 • Java
 • MS SQL
 • HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap
 • Webservices
 • Git
 • Unit testing
 • Docker

Derudover er det en fordel, hvis du også har erfaring med en eller flere af følgende:

 • PHP
 • Python, Powershell
 • Azure DevOps
 • MySQL, MongoDB
 • Jenkins
 • ElasticSearch

Hvilke teknologier, du skal arbejde med, afhænger af de konkrete opgaver, du bliver tildelt. Du vil derfor få mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknologiske løsninger og metoder.

Det er et krav, at du taler og skriver dansk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi er ikke lønførende, til gengæld tilbyder vi en rigtig rar arbejdsplads i hjertet af København. Du får gode forhold på arbejdstid, høj fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din hverdag og en høj pension.

Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdsstedet er Rigsarkivet, København.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker ’Søg jobbet her’ nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er den 3. februar 2021. Vi screener for samtaler løbende, så send gerne straks din ansøgning afsted. Samtaler forventes at finde sted i uge 6.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos IT-chef Sanne Klietsch på tlf. 41 71 73 17. Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.

Gem job

Rigsarkivet
Publiceret: 14. januar 2021

Arbejdssted

Location København