ISO og it-com­pli­an­ce­me­d­ar­bej­de­re til Politiets Ef­ter­ret­ning­s­tje­ne­ste

Vil du være en central del af arbejdet med at understøtte landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste med moderne og effektive it-løsninger? Vil du være med til at sikre, at vi hele tiden forbedrer vores processer og varetager vores opgaver på en sikker og systematisk måde? Og er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet? Hvis du kan svare ja til det, er du måske vores nye ISO og it-compliancemedarbejder.

Om jobbet

PET´s center for Digitalisering og It søger en dygtig kollega, der skal være central i implementering af vores ISO og IT-complianceopgaver. Som ISO og IT-compliance medarbejder får du et selvstændigt ansvar for at sikre effektive processer for vores ISO 27001-arbejde, systematisk opfølgning på kontrolmål og overblik over vores øvrige complianceopgaver, der bl.a. omfatter tilsyns- og revisionsforespørgsler.

Du vil fungere som tæt samarbejdspartner med centerchefen og centerets ledelsesgruppe, ligesom du får et tæt samarbejde med PET’s øvrige tilsyns- og kontrolfunktioner.

De konkrete opgaver, vi forventer, at du kommer til at beskæftige dig med, er blandt andet at sikre, at ISO-målingerne bliver gennemført i 2021 (planlægning), have løbende dialog med dine kolleger i Digitalisering og It om hvordan målingerne praktisk gennemføres, følge op på fremdrift og resultater samt afrapportere til ledelsen.

Du er vores primære kontaktperson til PET’s ISO-enhed og andre medarbejdere, der arbejder med ISO i organisationen. Her vil du have løbende dialog og sparring om diverse ISO-relaterede problemstillinger, sørge for udarbejdelse af ISO-relaterede vejledninger og politikker mv.

Vi forventer

Vi forventer at du har en har en relevant uddannelse eller erfaring, som modsvarer stillingens indhold og kompleksitet. Du har tidligere arbejdet med implementering eller drift af ISO-processer, opfølgning og skriftlig fremstilling. Du kan derfor svare bekræftende på de fleste af de forventninger, vi har til vores nye ISO og it-compliancemedarbejder.

  • Solid erfaring med ISO27001 og tilsvarende processer
  • Erfaring med opfølgning, rapportering og kommunikation på fremdrift og resultater
  • Erfaring med selvstændig håndtering af opfølgnings og forbedringsopgaver
  • Erfaring i at koordinere opgaver på tværs af flere organisatoriske områder
  • Kendskab til projektledelse, gerne Prince 2 eller tilsvarende
  • Kendskab til it-organisationer, digitalisering og forvaltningsopgaver
  • Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale
  • Kendskab til ITIL vil være en fordel

Som person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket, når der er mange åbne opgaver, og hvis vi en gang imellem får brug for at ændre prioriteringerne.
Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre vores processer. Du er god til at gennemskue komplekse problemstillinger og finde praktiske løsninger. Du har mod på, og interesse i, at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.

Det er afgørende, at du generelt har stærke analytiske kompetencer og kan sparre på flere niveauer fra specialister til ledelse og tage ansvar for den faglige udvikling af dit opgaveområde.

Vi tilbyder

Du får et spændende arbejde i en helt unik organisation, med ansvar for at understøtte PET’s forretningskritiske udvikling. Vi har en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2021 eller tidligere.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.
Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du, som ansøger, skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30683153. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6-7.

Ansøgningsfrist: 1. februar 2021.


Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Gem job

Rigspolitiet (PET)
Publiceret: 15. januar 2021

Arbejdssted

Location Søborg