Kvan­ti­ta­tiv udvikler til Pensions


Har du udvikling i blodet?

I Pensions er vi ansvarlige for ATP Livslang Pension. En kollektiv pensionsordning med over 5 mio. medlemmer, der sikrer dig en månedlig udbetaling fra den dag, du går på pension og resten af livet. Uanset hvor gammel du bliver.

Vi er dem, der udvikler, vedligeholder og analyserer, når det drejer sig om struktur og niveau for garantier, hensættelsesberegning, fremtidige levetider, udlodning af bonus, prognoseberegninger og fremskrivninger af ATP’s balance (ALM).

Som vores nye udvikler står du i spidsen for at løfte vores softwareudvikling til det næste niveau (primært med fokus på vores ALM-model, der er kodet i C++). Og så får du desuden mulighed for at deltage i analyse af modellens resultater og den forretningsmæssige udvikling, hvis du er interesseret.

Vores modeller fungerer som strategiske værktøjer, som benyttes både i regnskabsopgørelser mv. og i forbindelse med større beslutninger om den fremtidige udvikling af ATP. Modellerne er primært kodet i C++, og vi har en ambition om at følge de nyeste standarder inden for C++ og benytte de nyeste udviklingsværktøjer.

Du kommer til at arbejde sammen med teamets aktuarer og matematikøkonomer, der også udvikler i C++. Og her bliver du softwareeksperten, der sikrer høje kodestandarder, robusthed og brugervenlighed.

Ser du tingene i et større perspektiv?

Du har en kandidat eller Ph.d. som softwareingeniør, datalog, matematikøkonom eller lignende. Det vigtigste er, at du ligger helt fremme i feltet, når det drejer sig om softwareudvikling og har erfaring med C++. Hvis du interesserer dig for pension og økonomi, er det et plus.

Som person er du drevet af at beherske det komplekse og gøre det enkelt. Du leverer høj kvalitet til tiden og kan identificere dig med, at vores modeller og analyser skal skabe et solidt beslutningsgrundlag i forretningen.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Du bliver en del af Pensions-teamet i ATP’s pensions- og investeringsforretning, hvor vi har ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt.

I Pensions er vi 18 aktuarer og analytikere. Udover udviklingen af Livslang Pension arbejder vi lige nu med projekter som stokastisk modellering af hensættelser, videreudvikling af ALM-modeller, IFRS 17 og næste generation af levetidsmodeller.

Vi har en uformel omgangstone, gode samarbejdsrelationer og tilbyder masser af muligheder for fordybelse, læring og kompetent sparring.

ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 7. februar. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Director Esben Kryger på tlf. 5194 5147.

Gem job

ATP
Publiceret: 15. januar 2021

Arbejdssted

Location Hillerød