IT-supporter klar på en ko­or­di­ne­ren­de rolle


Job Req Number:  29880 

Du kender til tempoet og har en god forståelse for IT-infrastrukturen i et moderne kontormiljø. Nu er du klar til et job, hvor du både løser tekniske supportopgaver og får rollen som koordinatoren, der har styr på opgaverne i hovedkontoret. 

”Det er en ny rolle, du får, så fordelingen mellem support- og koordinatoropgaver finder vi ud af hen ad vejen. Og vi glæder os til at få dig med ombord,” fortæller manager Espen Gundersen.

Velkommen i vores IT-organisation

Her træder du ind i et team af 16 IT-supportere og specialister – fordelt på 11 kolleger i Hedehusene og 5 kolleger i Horsens – der dækker DSV Danmarks 2000 medarbejdere på ca. 25 lokationer. Vi står for at holde vores IT-infrastruktur opdateret og i drift, og vi laver support på hardware såsom computere, Wyses, printere, netværk og møderumsudstyr og arbejder primært med et Windows-miljø.

”Vi har ofte travlt i afdelingen, så det er vigtigt, at der også er plads til at have det sjov, og hvis du har en god portion humor, så passer du lige ind,” fortsætter Espen.

Support og planlægning

Som IT-supporter i vores hovedkvarter løser du alle store og små opgaver, og du får en bred kontaktflade til organisationen. Du vil bl.a.:

  • deltage i de daglige supportopgaver, der kan inkludere alt lige fra en mus, der driller, til at hjælpe direktøren med at få et digitalt møde sat op
  • lave VIP-support 
  • håndtere stakeholder management på alle IT-relevante opgaver i hovedkontoret
  • fordele de opgaver, som kommer ind fra vores ITSM tool via first-line supportkolleger, der sidder i Polen og på Filippinerne
  • følge op på opgaver og sparre med afdelingens manager.

”Du får naturligvis en grundig oplæring i vores udstyr og systemer. Og du kommer helt sikkert ikke til at kede dig, for der sker altid noget nyt og spændende, og selv efter flere år er der noget nyt at lære,” slutter Espen.

Allround IT-erfaring med koordinatortalent

Vi er ikke så hellige med din uddannelsesbaggrund, og vi anerkender, at du kan have tilegnet din viden på mange måder. Du er imødekommende og tålmodig, når du hjælper dine kolleger, og så har du en veludviklet ordenssans og er klar på rollen som koordinator.

Vi forestiller os, at du:

  • har et godt kendskab til og nogle års erfaring med en IT-supportfunktion
  • har grundlæggende viden om IT-infrastruktur og hardware
  • har kendskab til netværk og ITIL
  • er proaktiv, vedholdende i opgaveløsning og tager ansvar
  • taler og skriver dansk og engelsk ubesværet.

Vil du være vores IT-supporter?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Espen Gundersen på +47 99 52 11 73. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 55.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job

DSV
Publiceret: 18. januar 2021

Arbejdssted

Location Hedehusene