Udvikler til kodning i QlikView, SQL og Data Warehouse søges til Business In­tel­li­gen­ce i Danmarks største udlejer af en­tre­pre­nør­ma­te­ri­el


GSV | MENNESKER FØR MASKINER

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er 100 % danskejede og er landsdækkende med vores 21 moderne afdelinger. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger.

Om jobbet:

Med base i vores hovedkontor i Hedehusene, Baldersbuen 5, 2640 Hedehusene, vil du som BI-udvikler indgå i det eksisterende Business Controlling team med 2 Business Controllere og 1 BI-udvikler.

Sammen skal teamet understøtte beslutningsgrundlaget for ledelsen og den øvrige forretning gennem økonomiske analyser, rapporter og nøgletal.

Du vil agere sparringspartner for forretningen og masterdatateamet og være med til at levere valid data til små og store forretningsbeslutninger, samtidigt med at du vil få en central opgave i, at QlikView-løsningen har de rapporter, forretningen skal bruge.

Du vil desuden skulle indgå i den generelle digitale udvikling for GSV.

Om dig:

  • Du skal have god erfaring med kodning i både QlikView og SQL samt Data Warehouse.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med NPrinting, Navision eller med brug af API’er og projektstyring.
  • Det er samtidig en fordel, hvis du har kendskab til økonomiske analyser, rapporter og nøgletal.
  • Du er nysgerrig og trives med at være i dialog med interne kunder på tværs af organisationen.
  • Du kan lide at være en del af et team og at bidrage aktivt hertil.
  • Du er struktureret og har øje for detaljen.
  • Du er dynamisk og skal kunne færdes godt i en alsidig arbejdsdag.

Vi tilbyder:

Et meget selvstændigt og afvekslende job i en dynamisk virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø og fri omgangstone. Faglig og personlig udvikling, som du i høj grad selv er med til at skabe. Faglig sparring med kompetente kollegaer samt ”højt til loftet” og korte kommandoveje.

Lønnen er efter kvalifikationer, og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. sygeforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sine spidskompetencer, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Vi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for GSV, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via linket nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia Budolfsen på 30 85 12 91 eller via jhb@jks.dk.

Gem job

JKS
Publiceret: 18. januar 2021

Arbejdssted

Location Hedehusene