Cloud Engineer til Sentias Cloud-team


Vi har travlt og søger lige nu efter nye kolleger til vores Cloud-team.

Er du vores nye Cloud Engineer med erfaring inden for AWS. Har du interesse for fremtidens Cloud-teknologier og erfaring med AWS og hvis du desuden har kendskab Google Cloud Services – så er du måske vores nye kollega.

I teamet har vi fokus på projekter hos vores kunder. Vi understøtter kunderne igennem hele Design à Build à Operate-værdikæden. Du vil få ansvaret for alle projektets faser lige fra opstart til afslutning.

Du indgår i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, som består af 8 Cloud Engineers, samt den daglige leder af Cloud-teamet. Du vil blive en del af en organisation, hvor vi tror på empowerment samt tænker og arbejder cloud-baseret. Vi gør hver dag vores yderste for at skabe værdi for vores kunder gennem rådgivning og håndtering af IT-infrastruktur. Vi arbejder tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som team.  Det vil du blive en del af hos os.

Arbejdsopgaver

Du vil arbejde tæt sammen med vores kunder for at finde den optimale løsning til deres applikationer. Dette omfatter både opbygning af nye applikationsmiljøer, migrering af eksisterende applikationer, og optimering af eksisterende Cloud-miljøer.

En vigtig del af rollen er også afdækning og indarbejdning af ikke-funktionelle krav (sikkerhed, compliance, m.m.) som løsningen er underlagt.

Opgaverne omfatter:

 • Gennemførelse af design-workshops med kunder
 • Udarbejdelse af løsningsdesigns
 • Implementering af løsninger baseret på Infrastructure-as-Code
 • Deltagelse i tilbudsprojekter

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Aarhus, Odense eller Herlev, og stillingen er en fuldtidsstilling. Der er dog brede rammer for selv at tilpasse arbejdssted og -tid i forhold til de igangværende opgaver.  

Hvem er du?

I stillingen som Cloud Engineer forventes det, at du arbejder struktureret og formår at være tovholder på flere opgaver i en til tider hektisk hverdag. Du respekterer at arbejde efter aftalte processer samtidig med, at kunden mærker den fleksibilitet og agilitet, der er et af Sentias kendetegn.

Desuden er du:

 • Nysgerrig
 • Hurtig til at tilegne dig ny viden
 • Forståelse for trade off i de forskellige aspekter af Well Architected Framework
 • God til at tale med kunder på deres niveau og levere den bedste kundeservice
 • Procesforståelse (drift, ITIL, projekter) herunder hvordan dette skal indgå i et design
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

Du har erfaring med en eller flere af følgende:

 • Min. 2 års erfaring fra lignende stilling
 • Design og implementering af løsninger på AWS
 •  Gerne kendskab til Google Cloud men ikke et krav
 • En fordel hvis du har certificering på Solution Architect Associate eller Solutions Architect Professional-niveau
 • Interesse for at tage certificeringer, når der er behov for dette i forhold til specialiseringer m.m.
 • Erfaring med ITIL

Din vigtigste egenskab er dog, at du er parat til at lære en masse nyt og vil yde en indsats, så sørger vi for resten.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Du får

 • Muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier
 • Internationale kollegaer og sparringspartnere på tværs af landegrænser
 • Erfaring med mange forskellige løsninger på tværs af mange spændende kunder
 • Rige muligheder for uddannelse og certificering

Vi har stor fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Du vil derfor have gode karrieremuligheder. Vi er en virksomhed, som værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Lønnen vil afspejle dine kvalifikationer og baggrund.

Ansøgningsfrist og hvis du vil vide mere

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 14. februar 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt men venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, kan du kontakte Team Lead Public Cloud Lars Stigaard på tlf. 2912 0894 eller pr. mail til lars.stigaard@sentia.com.


Virksomheden

Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på www.linkedin.com/company/sentia-dk.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 19. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus, Odense eller Herlev

Job hos virksomheden