Digital Commerce Architect


Sæt den strategiske retning for Commerce DK i Nordens største Commerce-hus

Vi, Columbus, er et globalt konsulenthus, der hjælper kunder med at transformere deres digitale forretning. Men vi er også meget mere end dét.   

Med vores nye strategi, ’Focus23’, er vores mål at positionere os som de større kunders foretrukne digitale rådgiver med fokus på øget kundeværdi og en forenklet driftsmodel, som frigør det fulde vækstpotentiale, både lokalt og globalt.  

Vi har et godt udgangspunkt! De sidste par år har vi etableret en stærk markedsposition og tilbudt end-to-end-digitale løsninger i en stor portefølje af produkter samt forbedret vores kunde loyalitetsprogram og opnået en stærk finansiel position. Nu er tiden kommet til at udnytte markedspotentialet til fulde, hvorfor Commerce er et af de helt store fokusområder i rollen som trusted digital advisor når vi stræber efter at have kunder for livstid.  

Det går bare rigtig godt, hvis du spørger os! Columbus er allerede Nordens største Commerce-hus med en stor produktportefølje i Sverige, Norge og England. Nu er tiden kommet til at vi skal udnytte markedspotentiale i Danmark. Derfor leder vi efter vores nye Digital Commerce Architect, der har lyst til at sætte den strategiske retning for Commerce i Danmark i tæt samarbejde med Kasper Emil Hansen, Business Development Director, Sales.

Læser du stadig med? – Fedt! Så scroll endelig videre.

Sæt den strategiske retning for Commerce DK –  Både teknisk og forretningsmæssigt 

Som Lead Solution Architect får du en helt central rolle i at sætte den strategiske retning for Commerce DK, både på et teknisk og forretningsmæssigt niveau. Du bliver vores kunders trusted digital advisor med ansvar for implementering af nye Commerce-løsninger samt den efterfølgende videreudvikling af kunders operationelle livscyklus. Dit ansvarsområde strækker sig derfor over hele leveringsforløbet og indebærer: 

 • Presales aktiviteter, herunder kundemøder og workshops.
 • Deltage i tilbudsudarbejdelse og tilbudsgivning.
 • Rådgive kunder og kolleger om løsningsmuligheder.
 • Drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Commerce- og PIM-løsninger.
 • Sikrer, at løsningen fungerer som ønsket og afdækker de nye behov.  
 • Agere teknisk bindeled i det internationale set-up, hvor du indgår i tæt samarbejde med Danmark, Norge, Sverige og England.  
 • Samarbejde med resten af Columbus’ forretningsområder. 

Vi har store ambitioner for fremtiden og du får mulighed for at være med på Commerce-rejsen i Danmark fra start. Men det betyder ikke at du er alene! Du kommer ind i et internationalt setup, hvor vi arbejder med projekter på tværs af landegrænser og allerede har en stor eksisterende produktportefølje indenfor Commerce og PIM. Der er derfor også masser af sparring at hente hos bl.a. vores svenske, norske og engelske Commerce-kolleger når du sammen med Kasper og flere i fremtiden får Commerce på Danmarks landkort. 

Selvom vi har fart på, så betyder det ikke at du er på farten hele tiden. Vi er rigtig gode til at arbejde sammen med vores kolleger og kunder via Teams og prioriterer også tiden med vores familier højt - derfor er der også fleksibilitet ift. hjemmearbejde.  

Der er flere muligheder i rollen. Om end du har en leder gemt i maven eller gerne vil specialisere dine tekniske kompetencer, så tager vi imod dig med åbne arme. Derfor udarbejder vi også sammen din personlige udviklingsplan baseret på dine kompetencer og ønsker for fremtiden.

Vores hverdag er langt fra triviel, men tre nøgleord går igen

Du træder ind i en hverdag med mange stakeholders og hvor kreativitet, agilitet og entreprenørskab er de helt centrale nøgleord for vores hverdag. Selvom vi er Nordens største Commerce-hus og agerer i et international setup, hvor vi arbejder med projekter på tværs af landegrænser, så lever iværksætterånden stadig dybt i os. Vi skaber rum for kreativiteten når vi sætter retningen for Commerce DK og stræber altid efter at holde os opdateret med de nyeste tendenser, så vi kan efterleve vores kunders krav og behov. Hvis du trives med iværksætterånden, men samtidig foretrækker et stabilt bagland i en stor global virksomhed, så læser du med på det helt rigtige sted! 

Inden du tager stilling til, om vi kan tilbyde dig dit drømmejob (Det håber vi selvfølgelig!), så kommer vi nok heller ikke udenom vores forventninger til dig (Det er nu, vi krydser fingre for, at du kan sige ’check’ til (næsten) dem alle, men vi erkender også, at noget af det er ønsker.

Vores ønsker (Det er nu, vi krydser fingre) 

 • 7+ års erfaring som konsulent indenfor Commerce- og PIM-projekter, herunder erfaring med at køre selvstændige projekter hos en større leverandør virksomhed eller hos en slutbruger. 
 • Ideelt har du erfaring som arkitekt, men vigtigst af alt kan du kombinere teknik og forretning med teknisk forståelse for arkitekturen i Commerce. 
 • Erfaring med at facilitere workshops 
 • Vi ved allerede du kan dansk. How about your English skills? We communicate with many English-speaking stakeholders during a day, so we prefer that you can do the same. 
 • Ideelt hvis du har erfaring med flere forskellige E-commerce-platforme eller PIM-produkter, da vi har en stor produktportefølje, som bare står og venter på dig. 

Hvad dine kolleger siger om dig

 • Er motiveret og drevet af at sætte retning for udvikling. 
 • Yder kompetent rådgivning  og  udfordrer status  quo med klar forventningsafstemning i samarbejde med kunder og kolleger. 
 • Driver projekter i mål og er selvkørende, men finder også tid til at værne om det sociale, det kreative og fællesskabets succeser.
 • Finder altid en løsning på trods af en dag, hvor du har spillet bold med mange interessenter på alle niveauer i organisationen. 
 • Er en Commerce-nørd, der skiller sig ud fra alle de andre Commerce-nørder. Du har hele din personlighed med på arbejde og er en de gerne vil drikke en kop kaffe med.
 • Inspirerer og deler erfaringer med andre, men opsøger også selv ny viden.
 • Foreslår de nyeste tendenser og løsninger indenfor Commerce og PIM.

Kom og hav det sjovt sammen med os! 

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om Commerce-projekter, er vi mere end 2.000 globale kolleger med Brain, Heart & Guts, der bare venter på dig.   

Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg ved at uploade dit CV eller via din LinkedIn.  

Vi indkalder til samtaler løbende og følger op med en personlig tilbagemelding. 

Har du spørgsmål til stillingen? Så ræk endelig ud til Kasper Emil Hansen, Business Development Director på tlf. 2969 0976. 

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 19. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus/Ballerup