Teknisk it-arkitekt


Er du it-arkitekt, og har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier - og bidrage til både JCDs og vores kunders forretning?

Vi har rigtigt travlt.

Derfor søger vi en it-arkitekt der er fagligt funderet indenfor Microsoft-produkter.

Du kommer til at arbejde med Cloud- og infrastruktur-projekter for en række spændende virksomheder i Danmark.

Vi sætter en stor ære i at levere de rigtige løsninger; løsninger der øger vores kunders effektivitet og tilfører værdi til driften af deres virksomheder.

Her kommer du ind i billedet ...

Vi søger en profil, der har drive og lyst til at være it-arkitekt for JCDs fremtidige Microsoft Azure- og Cloud-løsninger.

Du vil skulle designe og beskrive nye Microsoft-løsninger, så dine kollegaer får bedre mulighed for at implementere nye løsninger i kundernes it-miljø.

Du vil komme til arbejde som afdelingens technical lead, og få ansvaret for at holde dine kollegaer opdateret med de seneste trends og teknologier.

Det kræver, at du er nysgerrig og villig til at dele din viden med dine kollegaer ... som selvfølgelig alle er cloud-orienteret.

Du vil også få ansvaret for et eller flere Microsoft-produkter.

Som it-arkitekt hos JCD kommer du til at deltage i kundemøder med dine kollegaer i salgsafdelingen. Du vil få bred kontakt med både nuværende og nye kunder.

Som en del af tilbudsprocessen er du ansvarlig for, at de tekniske detaljer møder kundens krav og ønsker. Du kommer med andre ord til at være en vigtig del af JCDs salgsfunktion - på tværs af vores afdelinger; ERP, web, Retail og it-infrastruktur.

Som en naturlig del af teknisk afdelingen indgår du i en hverdag, hvor vi sparrer med hinanden - til fordel for den faglig udvikling og for kundernes løsninger. Du skal være klar til indgå i afdelingen med ansvar for udvalgte kunder og produkter, så vi sammen kan yde den bedste support til vores kunder.

Vores kunders arbejder på alle tider af døgnet. Derfor har vi en vagtordning, som du bliver en del af. Til gengæld har vi en stor grad af frihed til at planlægge selvstændigt i hverdagen.

JCD er en virksomhed, der hele tiden prøver at skabe værdi for vores kunders forretninger ved at udnytte produkter, der kan tilpasses den enkelte it-drift og tilføre værdi til deres løsninger.

Vil du elske at arbejde med nyeste teknologi og bidrage til vores kunders it?

Så er du måske den næste JCDer …

JCD A/S er …

JCD er et stærkt team af Microsoft-konsulenter, teknikere, designere, it-arkitekter, udviklere og system-specialister som hver dag håndterer it-løsninger for vores kunder. Det gør vi både inden for web, teknik- og serverløsninger, butikssystemer, Microsoft Power Apps, Microsoft Dynamics, cloud og it-sikkerhed.

Vi har eksisteret siden 1991 og er i dag cirka 70 medarbejdere.

Alt det praktiske

Stillingen kan både besættes fra vores hovedkontor i Aalborg eller fra vores afdeling i Glostrup. Ansættes du i JCD Glostrup, må du påregne besøgsdage i Aalborg.

Stillingen er på fuldtid, og vi håber, du kan starte hurtigst muligt.

Du får selvfølgelig en god pensionsordning, frokostordning og alle mulige andre dejlige goder.

Vi indkalder løbende til samtale.

Du kan sende din ansøgning til job@jcd.dk - Mærk. Teknisk it-arkitekt.


Livet som JCDer

Gem de spidse albuer væk!

Vi arbejder sammen, samarbejder og har en vision om at udvikle super-løsninger på tværs af mennesker, afdelinger, fag og kompetencer.

Har du den der trang til at gøre umuligt muligt og dermed skabe konstruktive løsninger?  Så er du måske den næste JCDer!

Vis mig lidt om livet som JCDer.

Gem job

JCD A/S
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Aalborg eller Glostrup