Udviklere til legal tech

Vil du arbejde med teknologi, der gør en forskel?

I Schultz går vi op i faglighed og ønsker at gøre en forskel. Vores løsninger er bla. med til at sikre nem adgang til essentielt indhold, fx i form af love og domme, for advokater og jurister i både den private og offentlige sektor.

Vi søger lige nu dygtige og engagerede udviklere, som har lyst til at blive en del af et veletableret team af skarpe kollegaer, der udvikler webløsninger inden for legal tech.

Om jobbet

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby St. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Du kommer til at arbejde med udvikling af løsningen Schultz Legal Research i et agilt team. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, TypeScript, Solr Search/ElasticSearch. Agil udvikling er i vores DNA, og Continuous Delivery er en del af vores hverdag, hvor vi benytter Git, Azure DevOps Server og Octopus Deploy. Vores motto er ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

"Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter." - Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler, Schultz.

Om dig

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har +2 års erfaring efter endt uddannelse. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • synes, at det er spændende at arbejde med teknologi, der gør en forskel, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen og produktets formål.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaring med .NET, ASP.NET, C#, Entity Framework, SQL server, typescript, gerne også med React og AngularJS, Solr Search og Azure.

Vi tilbyder

  • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt.
  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackathons og rejser sammen.
  • En fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør investere i fremtiden.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Frokostordning, massageordning, sundhedsordning m.m.

Skal det være dig?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Ove Løvschal på telefon 40 53 73 46.

Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind, og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Lidt om Schultz

Schultz har 170 medarbejdere, som alle gør en forskel. Vi har udviklet os fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration.

Vi er markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og IT-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med i dag mere end 700.000 brugere på vores løsninger.

Gem job

J. H. Schultz Information A/S
Publiceret: 9 March 2021

Arbejdssted

Location Valby