Stu­den­ter­med­hjæl­per til da­ta­be­hand­ling og analyse

Elsker du at skabe viden og indsigt via store mængder data? Vil du være med til at formidle data til rapporter og analyser, der baner vej for vigtige beslutninger i PFA? Som studentermedhjælper kan du tage forskud på en karriere med mere mening igennem sjove opgaver og masser af læring.

Dit arbejde baner vej for effektive processer og optimal fordeling af ressourcer

Du bliver en del af Operations & Analysis. Teamet leverer operationelle indsigter, rapportering, analyser og forecasts til forskellige afdelinger i PFA. Vores arbejde har stor betydning og danner bl.a. grundlag for vigtige beslutninger og for effektivisering af processer og optimering af ressourcefordeling. Du skal primært arbejde sammen med de teams i PFA, der besvarer henvendelser fra pensions- og firmakunder.

Dine opgaver er at:

  • modellere data fra mange forskellige kilder/systemer
  • skabe handlingsorienterede overblik og indsigter via dashboards og rapporter
  • udarbejde analyser i tæt samarbejde med kolleger i PFA
  • løse diverse driftsopgaver.

”Som studentermedhjælper hos Operations & Analysis bliver du en del af et team, der skaber direkte værdi for PFA. Der er stor respekt for – og efterspørgsel på – vores løsninger, fordi vi er med til at målrette PFA’s forretning gennem indsigter samt visualisering af data og analyser,” siger Martin Kufall Beck, der er chef for Operations & Analysis i PFA.

Du er en haj til skarpe analyser og store datamængder

Vi søger dig, der:

  • er 3.-4. års studerende på stud.polit., stud.it., stud.merc.(mat) eller en lignende uddannelse med fokus på analyse, it og databehandling
  • har erfaring eller lyst til at arbejde med SQL, R, VBA, Tableau etc.
  • synes, at det er sjovt og spændende at arbejde med og analysere store datamængder
  • er udadvendt, åben, proaktiv og struktureret.

Dit nye team venter på dig

Du kan se frem til at blive en del af et friskt team, som tæller seks medarbejdere. Vi har et højt fagligt miljø, et godt sammenhold og masser af humor. PFA er en ambitiøs virksomhed, hvor vi med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for vores kunder. Vi har fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne, og vi prioriterer det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at levere vores bedste.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning senest den 7. februar 2021. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Operations & Analysis, Martin Kufall Beck, på tlf.: 39 17 48 70.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job

PFA
Publiceret: 21. januar 2021

Arbejdssted

Location København