Onsite IT Supporter

  • Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT, Forretning, Udvikling og Operations?
  • Er du open-minded og klar til nye udfordringer?
  • Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende IT-virksomheder?

Så er denne stilling måske lige noget for dig. Og du er dén, vi leder efter. 

Som Onsite IT Supporter, i en "Mobile first, Cloud first" verden, er din fornemmeste opgave at levere effektiv og proaktiv IT og support til vores kollegaer. Vi har mere end 3000 dygtige IT-eksperter omkring os som kolleager, så det stiller høje krav til KMD's Group IT-funktion.  

Om jobbet

Som Onsite Supporter arbejder du i spændingsfeltet mellem Forretning, Sikkerhed, Operations og resten af Group IT, hvor kommunikation på flere forskellige niveauer vil være en del af jobbet. 

Du vil indgå i et team af erfarne og kompetente IT-supportere, hvor vi hver dag giver den en skalle for at servicere vores mange kollegaer. 

Om dig 

Du er, som det mest naturlige i verden, hjælpsom og serviceminded. Du har erfaring med IT-support fra en lignende stilling og også gerne tidligere erfaring fra et servicefag, der har givet dig et solidt kendskab med at håndtere forskellige henvendelser og ’kunder’.  

Du er lærenem og struktureret, og kan derfor hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og problemstillinger, så de kategoriseres og løses mest hensigtsmæssigt. 

Vi forestiller os, at du er nysgerrig og ønsker at udvikle dig i jobbet og i KMD. 

Du har en relevant IT-uddannelse og en naturlig interesse i IT-verden anno 2021, herunder PC/MAC, Smart phones, Windows/IOS, drivere, Microsoft Office, Active Directory mm. 

Ingen er over holdet, og det er derfor et must, at du er en teamplayer med stort T. Du er udadvendt og har et højt drive, der smitter af på dine omgivelser. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet – også under pres. 

Det falder dig naturligt at kommunikere med alt fra direktører til hardcore udviklere. Da vi har kolleger i både Danmark og Polen, er det et must at kommunikere både skriftlig og mundtlig på dansk og engelsk.  

Det er desuden en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med en eller flere af følgende metoder: 

  • ITIL 
  • SCRUM 
  • PRINCE2

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Senior Head of Department, Anders Damm Christensen, +45 2524 7744.

Send os gerne din ansøgning allerede i dag, da vi afholder samtaler og ansættelser løbende – og ikke senere end 22. februar 2021.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 22. januar 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg