IT Student Worker til BI og Data Analytics Kon­su­lent­hus


Er du i gang med en kandidat inden for IT, Informationsvidenskab, Business Intelligence eller lignende? Er du udadvendt, og drømmer du om at arbejde sammen med nogle af Danmarks største virksomheder? Har du haft fingrene på keyboardet og stiftet bekendtskab med SQL, eller et programmeringssprog såsom Python?

Så er du måske vores nye Student Worker i The ITerators.

Hvem vi er

Vi er et mindre konsulenthus, der hjælper vores kunder inden for Business Intelligence, Data & Analytics samt generel sparring og rådgivning omkring dataarkitektur. I dagligdagen befinder vi os der hvor det sker, ude hos kunderne som sparringspartnere, specialister og rådgivere. Derfor er det også vigtigt, at du er en person, der kan lide at tale med andre og engagere dig i forskellige kunders problemstillinger og behov.

Vores kundebase er primært i Jylland, med hovedfokus i Aarhus-området.

Vi er en virksomhed med højt til loftet og med en hyggelig og åben kultur.

En dagligdag hvor du hjælper vores konsulenter og kunder

En dagligdag hos os som IT Student Worker vil i første omgang byde på interne opgaver, hvor du samtidig lærer nogle af de værktøjer og tekniske områder vi arbejder med. Derefter vil du hurtigt komme med på opgaver hos kunderne sammen med en eller flere af vores erfarne konsulenter. Her vil du skulle hjælpe til, hvor der er brug for det, og potentielt løse mindre tekniske opgaver afhængig af din erfaring.

Når der ikke lige er en spændende opgave hos vores kunder, er det vigtigt, at du også vil tage de mindre interne opgaver, vi kan have i hverdagen, såsom at udarbejde nye cases til presales og opdatering af vores hjemmeside/Linkedin.

Hvilke kvalifikationer vi leder efter

  • Du er i gang med en kandidat inden for IT eller Cand.merc og har som minimum et år tilbage af din uddannelse.
  • Du er udadvendt som person, men kan også fordybe dig i en teknisk opgave, når det kræves.
  • Som minimum har du erfaring med Python eller et andet OOP-sprog.
  • Du har igennem dit studie, eller på eget initiativ stiftet bekendtskab med SQL.
  • Derudover et det et plus hvis du har stiftet bekendtskab med et eller flere af nedenstående værktøjer eller områder: Microsoft Azure, PowerBI, SAP Analytics Cloud, Excel med VBA, Database-lærer, UX, Finans, ERP-systemer.
  • Stillingen er på mellem 5 -15 timer i ugen, afhængig af travlhed og hvorvidt du kommer med på en opgave hos en kunde. Vi er meget fleksible ift. dit timeforbrug, og støtter dig i at færdiggøre dine studier, som skal have førsteprioritet.

Fremadrettet er der mulighed for at skrive dit speciale eller andre opgaver hos os. Vores to tidligere Student Workers valgte begge at takke ja til en fast stilling hos os, da deres studier var færdiggjorte.

Send din ansøgning og dit CV i PDF format til os på: BMA@iterators.dk eller via "søg jobbet her" inden 27/03/2021.

Gem job

Iterators ApS
Publiceret: 28. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus