Skarp PHP-udvikler


Udfordrende job i vækstvirksomheden Spy, hvor softwareudvikling har høj prioritet. Du indgår i et team med erfarne og dygtige PHP-udviklere og du får rig mulighed for at være med til at præge og udvikling din stilling.

Vores kunde Spy er en innovativ virksomhed, der har udviklet et unikt webbaseret forretningssystem til fashion industrien. De har p.t. mere end 50.000 daglige B2B brugere af deres system i 96 lande og bliver benyttet af mere end 500 tøjmærker. 

Spy oplever stor vækst med deres it-brancheløsning, har nye innovative planer for fremtiden og ønsker derfor at styrke deres udviklingsafdeling med endnu en dygtig PHP-udvikler.

Her er masser af spændende opgaver i alle lag af systemet og du vil få stor indflydelse på løsning af opgaverne i daglig sparring med de andre i udviklingsteamet. Du vil håndtere udviklingsopgaver fra A-Z til deres omfattende IT-system.

Du vil i introduktionsfasen få en grundig oplæring i SPY-systemet samt de anvendte teknologier.

Faglige kvalifikationer

Du er skarp til både PHP, MySQL og gerne JavaScript. Din primære interesse er backend-udvikling og du er skarp til Queries. Det er en fordel, hvis du har erfaring med TypeScript. 

Det er ligeledes vigtigt, at du kan overskue komplekse sammenhænge. Om du er selvlært eller har en teknisk uddannelse bag dig har mindre betydning, blot du brænder for at udvikle rigtig god software.

Det er vigtigt, at du kan tænke "ud af boxen" i din softwareudvikling og du mestrer kodning af enkle og smarte løsninger i et udfordrende it-system. Det er ligeledes vigtigt hos Spy, at der hele tiden tænkes i at levere brugervenlige løsninger.

Du tilbydes  

Et attraktivt og udfordrende job i en vækstvirksomhed, hvor du vil få rig mulighed for at præge og udvikle stillingen samt bidrage med din viden og erfaring indenfor dit kompetenceområde.  

Softwareudvikling har høj prioritering hos Spy og du vil indgå i et team med kompetente og erfarne PHP-udviklere. Det er ligeledes en virksomhed som har spændende planer for fremtiden, hvilket vil kunne bidrage til nye spændende opgaver.  

Innovative, imødekommende og ligefremme kollegaer, som holder til i nogle ekstremt flotte og velindrettede lokaler. Spy tilbyder også egen biograf, område med playstation, VR og bordtennis. Der er også mulighed for at være aktiv før/efter job med Bkool cykelsimulator, crosstrainer, løbebånd og romaskine enten selv eller sammen med kollegaerne. 

Om Spy

Virksomheden har et unikt team af softwareudviklere, supportere og ledelse, som alle arbejder sammen med en flad struktur - og som også mødes til diverse arrangementer efter arbejde (ca. en gang om måneden). Spy har stor succes med deres webbaserede forretningssystem, som de sælger og yder support på til virksomheder i fashion industrien. Spy ligger i Ikast, få minutter fra motorvejen.  

Mød dine nye kollegaer og se Spy’s attraktive arbejdsmiljø på www.spysystem.dk. Her kan du også læse meget mere om Spy og deres succes.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. 

Gem job

Bloom
Publiceret: 26. februar 2021

Arbejdssted

Location Ikast