MS Azure arkitekt til BI & Data Science


Er du et fagligt fyrtårn inden for dit felt? Trives du i en kundeorienteret rolle, hvor forretning og udvikling går hånd i hånd? Vi udvider vores Business Intelligence og Data Science team, og søger en erfaren arkitekt, der vil være med til at skabe den rejse, som vi allerede er begyndt.

Design og udvikling af BI- og dataplatformsløsninger

På vores kontor i Aarhus vil du indgå i et voksende team med over 20 dygtige kolleger, der understøtter Systematics forretningsområder med ekspertbistand og videreudvikler produkter og løsninger i samarbejde med vores kunder og andre forretningsenheder. Vores kunder tæller både det private og offentlige, herunder f.eks. sundhedssektoren, forsvaret, politiet og biblioteks- samt læringssektoren.

Det bliver dit overordnede ansvar gennem rådgivning, design og udvikling, at sikre vores kunder har de bedst mulige BI- og dataplatformsløsninger. Udvikling og optimering af vores ydelser med afsæt i kundens forretning er et stort fokusområde for dig. Du kigger frem og ser muligheder, både hvad angår BI-løsninger og dataplatforme, men også hvad angår Systematics produktportefølje i forhold til kundernes behov nu og på længere sigt.

Din hverdag vil i varieret omfang bestå af:

 • En tæt kundedialog, hvorigennem du designer løsninger og medvirker til salg
 • Udvikling og optimering af vores BI- og dataplatformsløsninger med afsæt i kundens forretning
 • Teknisk ledelse, både den formelle i projekterne, men også den uformelle i hverdagen
 • Mentoring af teamets unge talenter
 • Arkitektur og løsningsdesign
 • Rådgivning og samarbejde med vores andre forretningsenheder i Systematic

Vi er et team med stor trivsel, hvor dynamikken mellem vores erfarne eksperter og unge talenter bidrager til et højt niveau af udvikling og et status quo i konstant bevægelse. Vi samarbejder tæt på tværs af fagligheder og ekspertområder, og teamet består bl.a. business intelligence konsulenter, data analytikere, softwarearkitekter og forretningsudviklere.

Gør en forskel i et stærkt fagligt fællesskab

Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som en af mest attraktive arbejdspladser af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur.

Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og vores teknologier, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere software i verdensklasse. Internt arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af lean, Scrum/Agile og ITIL. Det betyder også, at vi prioriterer din professionelle og personlige udvikling, og du får mulighed for at deltage i en lang række kurser samt blive en del af vores knowledge network.

Vi har jævnligt sociale arrangementer og vi står selvfølgelig klar med en grundig onboarding, så du lærer vores metoder, processer og vores it-sikkerhed at kende.

Kundeorienteret arkitekt med MS Azure erfaring

Du trives i udviklingsprægede videns miljøer og du motiveres af at bringe dine kommunikationskompetencer i spil i dialogen med kolleger og eksterne kunder.

Din erfaring med at bygge dataplatforme er et afgørende succeskriterie i rollen som Ms Azure arkitekt, men også dine kompetencer med at skrive kode er en vigtig forudsætning i dit bidrag med at lede og sætte retningen. Du har formentlig en baggrund inden for softwareudvikling eller datalogi. Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med BI- og softwareudvikling, hvor du har haft ansvar indenfor følgende områder:

 • MS SQL stack
 • MS Azure PaaS
 • Lead development
 • Business Intelligence
 • Architecture

Du kan bidrage med 4-5 års erfaring med MS Azure og gerne Azure PaaS, og din erfaring med BI- og softwareudvikling omfatter følgende:

 • Microsoft SQL Server
 • T-SQL
 • Microsoft SSIS og SSAS
 • Data Warehousing og kuber
 • Data modellering og analyse (brug af SQL)
 • Data visualisering i Targit eller Microsoft PowerBI

Endelig er du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Erik Søndergaard Andersen, Senior Manager Business Development. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 26. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus