For­ret­nings­o­ri­en­te­ret og struk­tu­re­ret sy­stem­kon­su­lent


Panorama Consult søger for Gensam Data i Aarhus en systemkonsulent med god erfaring inden for udvikling af eksisterende IT-systemer.

Gensam Data er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling.

Hos Gensam Data er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne. Ud over høj faglighed er der også stort fokus på din trivsel med en god balance mellem arbejde og fritid.

Hvis du trives med at videreudvikle et system, der kan være med til at flytte kundernes forretning, så kan denne stilling være noget for dig. Dine primære opgaver bliver, at arbejde med opsætning, tilpasning og udvikling af eksisterende systemer.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team af 23 erfarne og engagerede kolleger, hvoraf der er 13 systemkonsulenter og 10 systemudviklere.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Opsætning og tilpasning via parametre og forretningsregler i større eksisterende systemer med mange integrationer, hvor kundernes behov skal omformuleres og tilpasses systemet.
 • Test af systemet i form af modul- system- og accepttest.
 • At kunne kommunikere og forventningsafstemme omkring behovsafklaring og kravspecificering.

Dine faglige kompetencer:

 • God praktisk erfaring med opsætning, tilpasning og udvikling af større systemer. 
 • Erfaring med at kommunikere og forventningsafstemme omkring behovsafklaring og kravspecificering. 
 • Erfaring med test af systemer.
 • Gerne erfaring fra forsikringsbranchen eller den finansielle sektor. 

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder grundigt og struktureret med kvalitet i fokus.
 • Du er vedholdende og tålmodig i din opgaveløsning.
 • Du er god til at overskue og gennemskue systemer og kan udfordre kundernes behov på en positiv måde.
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og fordybe dig i opgaven, men er også god til at samarbejde, hvor du har blik for tværfagligt samarbejde og forretningen.

Gensam Data kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor der er et godt arbejdsmiljø kombineret med, at der er fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling samt præstation.

Gensam er en virksomhed, hvor der er et stort fokus på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at der er mulighed for at fordybe sig i jobbet med en god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk. Se eventuelt www.panoramaconsult.dk

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Panorama Consult
Publiceret: 15. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus