Sales Executive til NaviPart­ner


Salg af 360* graders omnichannel løsninger til detailhandel og forlystelser i Norden

Vi tilbyder dig en stilling i et aktivt og fremadstræbende konsulenthus, hvor du i høj grad kan være med til at præge din egen hverdag.

NaviPartner er en innovativ virksomhed, der har succes med at levere integrerede IT-løsninger til detailhandels-, e-handels og virksomheder i attraktionssegmentet i Norden. Vi er resultatorienterede og sætter en ære i at levere gode løsninger til vores kunder, som bl.a. er Bog & idé, Sport24, Spejdersport, MaxiZOO, Nationalmuseet, Nasjionalmuseet, Skånes Dyrepark, Moesgaard Museum, AROS, Kunsten og mange flere. Vi er en virksomhed med en positiv profilering i markedet og tæller mere end 115 dygtige kollegaer.

NaviPartner tilbyder et job med ansvar, hvor dine præstationer anerkendes og vi lover dig konstant udvikling.

Du bliver en vigtig del af kundernes og virksomhedens succes. Du får dygtige og engagerede kollegaer, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig, når det er nødvendigt. Du bliver del af et team, som supplerer hinanden for at definere og levere de bedste løsninger til nye- og eksisterende kunder.

Jobbet aflønnes efter dine kvalifikationer. Vi har en god pensionsordning med helbredsforsikring. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, da vi ved at livet rummer mere end arbejde.

NaviPartner tilbyder en sund og varieret forplejningspakke. Frokosten er et samlingspunkt, hvor alle afdelinger mødes over en bid mad og naturligvis i disse tider med behørig corona afstand og afspritning.

Vi værdsætter og forstår betydningen af kollegialt fællesskab, hvorfor vi afholder sociale arrangementer med varierende tema og indhold flere gange om året foruden fredagsbar.

Din hverdag hos NaviPartner vil være en god blanding af dage på salgskontoret i København, hjemmekontoret og dage med kundebesøg.

For at varetage de daglige opgaver har du erfaring fra detailhandel, et museum eller forlystelsespark kombineret med flair for IT og ønsker at blive en af Nordens bedste til at sælge og rådgive inden for anvendelsen af IT, der hjælper vores kunder til at begejstre deres kunder.

Du taler og skriver svensk eller dansk flydende kombineret med engelsk og evt. tysk, du har en uddannelse på bachelor-niveau, kørekort B, kombineret med erfaring som nævnt ovenfor.

Vi ser frem til at få dig med om bord!

Send os dit CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden, hellere i dag end i morgen, hvis stillingen har din interesse – en motiveret ansøgning er ikke nødvendig. Har du allerede det fede job, så prik til din Buddy. Dette er helt sikkert drømmejobbet for ham/hende.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Michael Garver Burgaard på migb@navipartner.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

NaviPartner
Publiceret: 28. februar 2021

Arbejdssted

Location København