Vil du videre med karrieren som NAV-udvikler, NAV-konsulent eller NAV-arkitekt i København eller Aarhus?


Er du til NAV og drømmer om et lille eller lidt større karriereskift?

Assessit vil gerne hjælpe dig med at få bedre retning på din karriere som udvikler, konsulent eller arkitekt. Vi har hos flere af vores kunder hos både slutbrugere og i konsulentvirksomheder mulighed for at finde et nyt job til dig, som passer til det, du drømmer om. Vi hjælper dig gerne med rådgivning og retning, så dit næste job kommer til at give mening – og ikke bare bliver ”just another job”.

What’s in it for you?

Kan du se dig selv i et karriereskift, hvor du

 • booster din egen udvikling, bliver udfordret og får mere indflydelse på dine opgaver, virksomheden og din egen karriere?
 • får nye roller og opgaver i et samarbejde på tværs med andre udadvendte, sociale og passionerede kolleger
 • får frihed til at passe og udvikle dit arbejde i typer af virksomheder, hvor der enten ikke er langt fra idé til handling eller til en systematisk videreudvikling af idéer og krav (SAFE)
 • Eller bare komme til en virksomhed med en bedre ledelse og inddragende kultur

Du kan …

 • komme i gang med nye spændende moduler – eller bare få lov at fordybe og specialisere dig yderligere på dem, du kender i forvejen
 • Lære nye processer – eller være med til at lære andre, det du kan
 • Være med til at bygge en forretning op med større og mere komplekse opgaver, der kan udvikle dig
 • Prøve kræfter med en rolle, hvor du kan bygge videre på den ballast, du har med dig.

Hvad f….. er meningen – for dig?

Du kan måske genkende det at have utroligt travlt med at følge med efterspørgslen og der er en tendens til at opgaverne bliver mere og mere komplekse, så arbejdspresset er stort, og du løber hurtigt for at følge med. Men bevæger du dig i den rigtige retning eller følger du bare med? Har du en daglig leder, der anerkender din indsats og er der i virksomheden en kultur med plads til udvikling og medbestemmelse?

Vi oplever, at der desværre for mange steder er mest fokus på at have det største pool-bord, den bedste gourmet-frokost eller vildeste firmafest. Alt sammen sikkert fint nok, men hvor giver kernen i arbejdet mening og værdi for dig og din karriere?

Overvejer du nogensinde, om du er på det rigtige karrierespor og det rigtige sted i din karriere? Det er måske tid til at lave et karrieretjek og skifte spor?

Hvad og hvilke roller ønsker du dig fremadrettet i din karriere?

 • Ønsker du som konsulent eller udvikler at udvikle dig, være med på de nyeste versioner af teknologier, at blive udfordret og lære nyt? Eller ønsker du at blive ved de ældre versioner lidt endnu?
 • Er du i slutbrugersegmentet, men måske har lyst til at prøve livet som konsulent?
 • Eller er du konsulent og tænker, at livet uden timetyranni og arbejde på at understøtte egen forretning giver mest mening?

Vi har ledige stillinger i forskellige virksomheder i København og Aarhus og vil gerne hjælpe dig med at finde den retning, der passer bedst til dig.

Få tryg rådgivning gennem Assessit

Hvis du er interesseret, kan du oprette en profil i vores database. Giv os lidt nøgleinformation om dig selv og dine ønsker – i stedet for at skrive lange ansøgninger. Det er hurtigere for dig - og mere præcist for os at forstå din verden.

Vi vil derefter hurtigst muligt kontakte dig for en snak og bringe dig i spil, hvis og hvor det giver mening for dig. Vær tryg i, at dine data hos Assessit alene bliver brugt til det, vi er enige med dig om – og intet andet!

Du er også velkommen til bare at ringe til os for at høre nærmere.

På genhør

Assessit Danmark
info@assessit.dk
Tlf. 4057 0220 eller 2254 1974

Gem job

Assessit Danmark
Publiceret: 26. marts 2021

Arbejdssted

Location