.Net-udvikler Til NaviPart­ner, Microsoft Gold Partner


Du brænder for ny teknologi og et job hos en innovativ virksomhed, der har succes med levering af integrerede IT-løsninger.

Du er passioneret omkring udvikling af løsninger til e-handel, ERP, detail og underholdning. Og du ønsker at rådgive forretninger om udvikling af deres omni-channel løsninger.

Vi vækster hos NaviPartner nationalt såvel som internationalt.

Vi er på udkig efter en dedikeret og erfaren .Net-udvikler. Vi har produkterne, kunderne, opgaverne og velfungerende kollegial sparring, som er ingredienser der kan udvikle dig fra fantastisk til superstjerne!

Du ønsker dette job fordi

Du får en stejl indlæringskurve ved at arbejde med mange forskellige kunder, markedsledende eksperter og en af verdens mest avancerede omni-channel-løsninger, som uvilkårligt vil forøge dine kompetencer som udvikler.

Du får et uformelt arbejdsmiljø, hvor dine personlige interesser og færdigheder vil få en rolle i udviklingen og udformningen af NaviPartner.

Du får et udfordrende og varieret job, hvor folk stoler på dig og hjælper dig med at lære.

Du får kolleger som har energi, er arbejdsivrige og besidder en iværksættertankegang.

Dit ansvarsområde vil være

Udviklingsopgaver til vores POS-, WMS- og RFID-apps.

Du bliver en del af vores team af udviklere, som hver har deres kernearbejdsprojekt, men som er mere end villige til at hjælpe hinanden kollegialt.

Hvem er NaviPartner?

Vi er mere end 115 medarbejdere spredt globalt over 7 lande med hovedkontor i Danmark og på Mauritius, som interagerer, diskuterer, griner og vinder sammen hver dag! Vi arbejder tæt sammen, og leverer samt hoster vores omni-channel-løsning udviklet på Microsoft Dynamics Navision / BC365.

Du kan læse mere og se nogle af vores kunder på vores webside: www.navipartner.dk

Din normale "tirsdag" vil se således ud:

Du sidder ved din bærbare computer med en varm kop kaffe og arbejder på dine opgaver.

Kl. 11:00 har du et onlinemøde med et par kolleger. Du spiser frokost med dine kollegaer på kontoret på tværs af afdelinger og griner over noget, der skete ved sidste års sommerfest.

Du har endnu et møde efter frokost, hvor du diskuterer nogle tilpasninger med en kunde. Resten af din dag fortsætter du dine udviklingsopgaver.

Dette er den, vi leder efter:

Du har (erfaring):

  • Arbejdet et par år som .Net-udvikler.
  • Erfaring fra detailbranchen tæller som et plus (uanset position).

Du kan (professionelle færdigheder):

  • Skriver og taler engelsk flydende.
  • Du arbejder i C# og Xamarin Forms og har kendskab til en række forskellige udviklingsterminologier og -metoder som Scandit, MVVM, Azure Functions, XAML, Microsoft AppCenter, osv. Du har indgående kendskab til native iOS og Android-funktionaliter vil også være en fordel.

Du er (personlige færdigheder):

  • En kreativ problemknuser, der med en positiv indstilling graver dybt ned i kundernes problemer og præsenterer forslag for vækst baseret på viden om muligheder og begrænsninger.
  • Serviceminded og ikke bange for direkte sparring med kunder og kolleger på alle organisatoriske niveauer.

Yderligere spørgsmål og dit CV

Send dit CV til Anna Garver Pedersen via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Spørgsmål til stillingen kan stiles til Claus Vadstrup: clva@navipartner.com.

BEMÆRK: Angiv venligst i emnefeltet, at det er stillingen som .Net-udvikler, du søger.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mark Stewart Pedersen, CEO og chef for udviklerne.

Gem job

NaviPartner
Publiceret: 1. marts 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden