Vi søger en da­t­a­spe­ci­a­list med erfaring i pro­gram­me­ring og komplekse data


Brænder du for at arbejde med SAS, Power BI og lignende værktøjer, og vil du være med til at gøre Andelskassen til en endnu mere datadrevet bank? Så er det måske dig, vi søger til vores team, der leverer data til kolleger i både filialer og stabsfunktioner.

Bliv en vigtig spiller på et stærkt hold

Som dataspecialist får du en væsentlig og betydningsfuld rolle i bankens IT-afdeling, der består af 10 mand. Her vil du i samarbejde med kollegerne arbejde for at skabe en endnu mere datadrevet bank.

Du vil deltage i forskellige projekter i tæt samarbejde med bankens øvrige afdelinger. Du kommer blandt andet til at arbejde med data i forbindelse med automatiseringsprocesser, anvendelse af robotteknologi, kundeprogrammer, rapporteringer, indberetninger og lignende. Der er mange komplekse udfordringer, og du er derfor en type, der er løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger. Banken har et tæt samarbejde med BEC, som er bankens IT-central. BEC omlægger i de kommende år hele dataområdet til et nyt fundament blandt andet med flytning fra host til cloud, og her får du en spændende opgave i forhold til bankens deltagelse i denne omlægning.

Banken anvender aktuelt SAS og SAP Business Object som dataværktøjer, og i forbindelse med omlægningen af dataplatform vil Power BI også blive en del af værktøjskassen. Derudover anvender banken løsninger fra Salesforce, hvorfra der også vil være en opgave i forhold til dataområdet.

Din hverdag som dataspecialist

Dine primære opgaver omfatter dataudtræk, analyseopgaver samt programmering af større systemudviklinger. Opgaverne vil typisk foregå i en vekselvirkning mellem nu-og-her ad hoc forespørgsler, løbende opgaver og større programmeringsmæssige opgaver, som kan strække sig fra en helt kort deadline til flere uger.

Dine personlige egenskaber og faglige kompetencer

Det forventes, at du har:

  • Indgående erfaring med programmering i forbindelse med dataanalyse
  • Kompetencer og erfaring inden for Base SAS og SQL
  • Kendskab og gerne erfaring med SAP Business Object og/eller Power BI
  • Eventuelt kendskab til datafangst i forhold til Salesforce
  • En systematisk og kvalitetsbevidst tilgang til arbejdet
  • Gode kommunikationsevner, hvor du kan formidle fagstof på en forståelig måde og har en god forretningsforståelse
  • Gode samarbejdsevner, men også formår at arbejde selvstændigt
  • En serviceminded indstilling og yder en hurtig, imødekommende og professionel hjælp til dine kolleger
  • Et godt overblik over dine opgaver og kan arbejde struktureret, også i pressede situationer
  • En løsningsorienteret tilgang i din opgaveløsning, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT-/data-området eller tilsvarende dokumenteret erfaring.

Jobbet besættes i forbindelse med et generationsskifte, og det er ikke afgørende, om du er næsten nyuddannet eller har mange års erfaring.

Har du erfaring fra det finansielle område, fx fra et pengeinstitut, datacenter/IT-central eller andet generelt kendskab til den finansielle sektor, vil det dog være en fordel, men ingen betingelse.

Andelskassen som arbejdsplads

Du får et job med gode muligheder for personlig udvikling i et team med gode og kompetente kolleger. I hverdagen kommer du til at samarbejde med mange forskellige kolleger på tværs af organisationen.

Banken har en flad struktur, og vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi prioriterer medarbejdernes trivsel og motivation højt.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, der vil afspejle dine kvalifikationer. Du får desuden en række personalegoder, såsom 6 ugers ferie, omsorgsdage, kantineordning, frugt, sundhedsforsikring, attraktiv pensionsordning og tandforsikring.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om jobbet?

Så er du meget velkommen til at kontakte it-direktør Jens D. Hansen på telefon 8799 3087 / 5131 3087 eller HR-chef Jørn V. Pedersen på telefon 8799 3110.

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Gem job

Danske Andelskassers Bank A/S
Publiceret: 29. januar 2021

Arbejdssted

Location Hammershøj, Tjele