iOS-Udvikler til MapsPe­op­le


Vil du være med til at udvikle fremtidens state–of-the-art-løsninger inden for indoor navigation hos en Google Premier Partner?

MapsPeople oplever en stor interesse for deres MapsIndoors-platform, der sætter MapsPeoples kunder i stand til at udvikle løsninger til indoor-navigation. Derfor søger de nu efter dig, som ønsker at være med til at forme og udvikle fremtiden inden for indoor-navigation ved at udvikle og forbedre MapsIndoors SDK’er og MapsIndoors Apps. Udover dit kendskab til iOS må du gerne have kendskab til udvikling af Andriod Apps – helst Java.

Derudover har du også et stort ønske om at holde dig selv og dine kolleger opdateret med de seneste teknologier. MapsPeople forventer, at den nye iOS-udvikler bliver en vigtig brik i det nuværende udvikler-team.

Dine kvalifikationer

Du har en viden eller kendskab til en eller flere af disse emner:

  • Erfaring med App Store test- og releaseprocedurer.
  • God forståelse af de generelle design patterns i Objective-C og kendskab til Swift.
  • Godt kendskab til Cocoa design patterns
  • Erfaring med frameworks, der er nødvendige for at kunne udvikle apps, der gør intensivt brug af web dataservices (RESTful JSON API’er).
  • God forståelse for memory management i iOS (ARC).

MapsIndoors er tæt integreret med Google Maps, og de er derfor også Google Premier Partner, og de arbejder tæt sammen med Google og Googles øvrige internationale partnere

Din profil

Du må rigtig gerne have en passion for at arbejde med udvikling af nye teknologier – især inden for iOS. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt, hvor du vil modtage mange informationer på én gang. Dog vil der også være rig mulighed for samarbejde med dine kolleger i en omskiftelig hverdag. 

MapsPeople tilbyder

  • Et job med faglige og personlige udfordringer
  • En plads i et team, der arbejder på forkanten af geo-relaterede teknologier generelt og Googles geo-teknologier specielt
  • Et godt og inspirerende arbejds- og kontormiljø blandt dedikerede og vidende kolleger
  • Flekstid, frokostordning, fri telefon og internet.
  • Moderne kontormiljø med plads til fællesskab og fordybelse

Kontaktperson

Jesper Buch-Rønne
jesper@recruit-it.dk
Mobil: +45 61 33 20 10
Telefon: +45 71 99 02 10


Om MapsPeople

MapsPeople er en international IT-virksomhed med rødder i det nordjyske. Fra deres hovedkontor i Nørresundby, samt kontorer i København og Austin, USA, bestræber de sig på at levere løsninger, der opfylder deres kunders behov – og så lidt mere. Deres daglige forretning er med nogle af verdens mest anerkendte virksomheder og institutioner såsom JPMorgan Chase & Co., Kohl's, KPMG, Google, LinkedIn, UEFA, Lego, City University of London og Københavns Lufthavn, hvilket sætter krav – og dem opfylder de. Det er derfor, at de er Google Premier Partner og flere gange har været den bedste sælgende Google Maps Partner i EMEA.

Læs mere om dem, deres historie og produkter på www.mapspeople.com.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 13. februar 2021

Arbejdssted

Location Aalborg