Firmware-udvikler

- til international IoT virksomhed


Til vores kunde Trusted A/S søger vi en skarp firmware-udvikler til deres udviklingsteam for hardware og firmware.

Stillingen er en nyoprettet stilling i et velfungerende og erfarent team. Jobbet vil indebære udvikling af kvalitetsfirmware samt opbygning af struktur og system for flere programmører.

Dine opgaver vil foregå sammen med dine kolleger på kontoret samt med internationale partnere. Vi forestiller os, at dit høje faglige niveau kan være med til at udfordre positivt i forhold til løsninger og udviklingsmetoder.

Trusted A/S er en dedikeret virksomhed, der værdsætter ansvarlighed, initiativ og den rette balance imellem kreativitet og kvalitet i alle løsninger.

Jobbet indebærer stor indflydelse og mange udfordringer. Du kommer med på en rejse, hvor man stræber efter at gøre Trusted til en markant virksomhed på det internationale marked for Internet of Things.
Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet og et tæt samarbejde med gode kollegaer i godt humør.

Trusted A/S

Trusted A/S er en international, højteknologisk virksomhed, som har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling.

Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. 
Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Dine kvalifikationer

  • Du er programmør, ingeniør eller tekniker med erfaring indenfor firmware og gerne med en god forståelse for elektronik.
  • Du har erfaring med C-programmering og versionsstyring
  • Kendskab til GSM, LTE, GPS, RFID og Bluetooth er en absolut fordel
  • Du er selvstændig, struktureret og løsningsorienteret
  • Du behersker engelsk på et højt niveau – både i skrift og i tale
  • Du er god til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du er agil og fleksibel til at ændre retning
  • Du brænder for at lære nyt og er motiveret for at udvikle dig

Som person vil du gerne arbejde i et projektorienteret miljø, og du trives med deadlines. Du mestrer at arbejde med flere projekter samtidig og finder det naturligt at håndtere kontakter både internt og eksternt.

Ambitionerne hos Trusted A/S er høje, og det samme er kvalitetsniveauet, så du skal være grundig, detaljeorienteret, fokuseret og have et stærk drive til at opnå resultater.

Du tilbydes 

Et spændende job, der udfordrer dig både personligt og fagligt. Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed i Silkeborg, hvor der er balance imellem arbejdsliv og privatliv.

Trusted A/S er lige flyttet i nye, flotte lokaler, hvor de selvfølgelig tilbyder dig en frokostordning. Du får en god fast løn, pension og sundhedsordning.

Virksomheden har en flad organisation, hvor du får mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Dorte Pape på dp@bloom.dk eller tlf. 31609365.

Gem job

Bloom
Publiceret: 4. marts 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg