User Ex­pe­ri­en­ce Team Lead


Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som User Experience Team Lead hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics.   

Vi har travlt med spændende projekter og søger derfor en erfaren og ambitiøs Team Lead til at lede vores team af User Experience konsulenter.

Hos Mjølner er vi 10 passionerede UX-konsulenter og digitale designere, der sammen med vores softwarearkitekter og -udviklere skaber morgendagens digitale løsninger. Erfaringen spænder bredt, fra studentermedhjælper til +20 års erfaring. Kompetencemæssigt understøtter vi også mange forskellige opgaver og forretningsdomæner.

UX-disciplinen har været spydspids i Mjølners leverencer i mere end 20 år og er en indgroet del af forretningen. Du får i denne stilling mulighed for at tage os til det næste niveau inden for fagligheden.

Lederen

Din primære opgave bliver at være bannerfører for vores kompetente team af UX-konsulenter og grafiske designere. Du skal sørge for, at vores team holder det høje niveau gennem ledelse, sparring og uddannelse. Du vil fra første dag have en finger med i spillet omkring allokering, tilbudsskrivning, ansættelser med meget andet. Du kommer derfor ind i en central rolle som bindeled mellem UX-teamet og resten af forretningen.

Seniorkonsulenten

Som Senior UX-konsulent hos Mjølner hjælper du kunden med at udforme og eksekvere deres digitale strategi. Du tager ejerskab over designprocessen og leder den fra idé til færdigt produkt. Du formår at sætte dig ind i vores kunders forretning, og du er 100-meter mester i innovationsprocesser. Du formår at planlægge og facilitere workshops, og du er i stand til at kommunikere dine findings og argumentere for dine designvalg på samtlige ledelsesniveauer. 

Du vil komme til at arbejde i mange forskellige domæner fra industri- og finans- til sundhedsområdet. Du kombinerer input fra kunden og kundens brugere og oversætter dem til intuitive løsninger i tæt samarbejde med arkitekter, udviklere og digitale designere.   

Dine kvalifikationer 

Du kommer med mindst tre års erfaring som leder, men derudover har du også værktøjskassen til at fungere som Senior UX-konsulent. Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til flertallet af nedenstående.

  • Kan hjælpe vores kunder med at udvikle deres digitale strategi
  • Er erfaren i facilitering af innovationsprocesser og workshops 
  • Har stærke kompetencer inden for interaktionsdesign og nyder at se dine koncepter komme til live   
  • Er rutineret i at designe til komplekse domæner   
  • Kan begå dig i større og komplekse organisationer  
  • Er vant til at arbejde agilt, samarbejde og sparre med arkitekter, udviklere og projektledere  
  • Er ikke bange for at udfordre kunden
  • Har arbejdet som konsulent og kender derfor branchen
  • Har en relevant uddannelse, der har givet dig et solidt fundament

Hvad kan Mjølner tilbyde dig?

Som arbejdsplads tilbyder vi kompetente, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.    

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi afholder fredagsbarer og flere årlige fester, og vi huser både en film- og en løbeklub og rummer gerne endnu mere.   

Vi er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste it-arbejdspladser.

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.   

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV via 'Søg jobbet her'-knappen nederst på denne side. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Martin Lyngsø Rea, Head of Delivery: mlr@mjolner.dk.  

Vi glæder os til at få dig med på holdet! 

Stillingstype: User Experience Team Lead

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Aarhus N

Martin Lyngsø Rea
Head of Delivery
mlr@mjolner.dk
+45 41 39 85 88

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 10. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus