RPA Developer


Brænder du for automatisering af processer og forretningsudvikling igennem RPA og digitale værktøjer? Har du en bred forretningsforståelse og kan du anvende den i en RPA kontekst? Så har du nu mulighed for at blive del af en spændende digitaliseringsrejse.

NIRAS har, som en del af vores digitaliseringsstrategi, implementeret RPA i efteråret 2020. Vores fokus er at flytte manuelle og tidskrævende opgaver fra vores kvalificerede medarbejdere og dermed frigøre tid til at fokusere på mere værdiskabende aktiviteter mod vores interne og eksterne kunder.

Om jobbet

Din rolle i udviklingen af RPA i NIRAS bliver, sammen med de øvrige i teamet, at:

  • Designe og udvikle robotter i samarbejde med forretningen og vores RPA forretningsanalytiker
  • Monitorere og vedligeholde robotter, herunder optimere eksisterende processer
  • Deltage i løbende sparring og udvikling af nye processer med RPA fokus.

I jobbet vil du blandt andet arbejde med udvikling og kodning af robotter i UiPath og derigennem kodesprog som SQL, REST, C#, VB og HTML. Vi anvender UiPath som RPA software, men det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til dette.

Om dig

Som person er du relationsskabende, analytisk og motiveres af hele tiden at finde bedre og smartere løsninger. Du besidder en stærk digital interesse og motiveres af at forvandle komplekse forretningsgange til lettere løsninger, der skaber værdi for forretningen. Du tager et medansvar for NIRAS’ RPA-projekt og sparrer med resten af teamet.

For at have succes i rollen, er det essentielt, at du har interesse for forretningens behov og for at skabe tekniske løsninger, der understøtter og optimerer processerne og bidrager positivt til værdiskabelsen i NIRAS.

Hvis du ikke har direkte kendskab til RPA, men erfaring fra softwareudvikling i øvrigt, vil der være rig mulighed for oplæring, sparring og opkvalificering via UiPaths kurser og træningsforløb, som du vil få tid til i forbindelse med din ansættelse.

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores RPA Developer Lead, near-shore udviklere samt vores IT-udviklingsafdeling. Derudover får du en stor berøringsflade samt løbende dialog med medarbejdere på tværs af forretningen.

Du vil blive en del af en afdeling fyldt med kompetente kollegaer på vores hovedkontor i Allerød. Du vil organisatorisk have reference til vores CIO, og være en del af IT Development teamet, hvor resten af RPA-teamet også er placeret.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ring og lad os tale om mulighederne

Hvis ovenstående lyder spændende, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte RPA Operational Lead Carsten Fremming Hansen, på telefon 2171 2335 eller på mail cfh@niras.dk.

Deadline: 28. februar 2021.


NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 3 February 2021

Arbejdssted

Location Allerød