Agil pro­jekt­le­der til Devoteam Ma­na­ge­ment Con­sul­ting


Kan man det – være både agil og projektleder?

Ja da – dem har vi flere af hos Devoteam, men da vi også har en bred vifte af kunder, der efterspørger konsulenter, der både kan præstere den klassiske projektledelse og samtidig er dygtige til det agile, søger vi nu flere erfarne agile projektledere.

Devoteam hjælper kunder med alle aspekter af digital forretningsudvikling. Vi gør det ved, at have de skarpeste konsulenter indenfor it-sikkerhed, Business Automation, Cloud Services, it-infrastruktur, it-sourcing, it-arkitektur, digitalisering, projekt- og programledelse samt forandringsledelse. Vi rådgiver om og faciliterer beslutninger med fokus på at forbedre virksomheders situation gennem digitalisering ved at øge kvaliteten og reducere omkostninger hos store private såvel som offentlige kunder.

Om jobbet

Du vil som agil projektleder varetage opgaver for kunder, der enten allerede er taget ud på den agile rejse eller står overfor at skulle tage de første skridt. Du vil skulle rådgive om det agile, men fremfor alt vil du skulle arbejde agilt sammen med kunden i dennes organisation. Derfor er det afgørende, at du ikke bare har certificeringerne, men at du også har flere års praktisk erfaring med at arbejde i en agil lederrolle. Det kan også være, at du som leder i en organisation, har været en drivende kraft i at implementere SAFe eller lignende, men det er også nødvendigt, at du har erfaring med den klassiske projektledelse, hvilket vil være afgørende for at forstå kundens behov.

I Devoteam er der en god balance mellem at arbejde selvstændigt og være en del af noget større. Der er en meget stor grad af frihed. Devoteam investerer i efterspurgte kompetencer – dvs. at der er en forventning om, at du løbende gør dig så dygtig, at kunderne oplever dig som blandt de allerbedste indenfor dit område. Der er et velfungerende socialt miljø – også når alle sammenkomster er virtuelle. Der er et ekstremt højt fagligt niveau, og vores medarbejdere både kan og vil gøre en forskel for vores kunder.

Faglige kvalifikationer

Overordnet skal du have et sæt af faglige kompetencer, som du er i stand til at sætte i spil alt efter kundens konkrete behov. Det vil sige, at du er så fagligt velfunderet og har så meget erfaring, at du tilpasser din faglighed til der, hvor kunden er eller er på vej hen. Din faglighed og erfaring handler altså ikke så meget om dig, men om hvilken værdi den kan skabe for vores kunder. Det betyder også, at du er i stand til at skabe og fastholde en tillidsbaseret relation til vores kunder, og at du er socialt kompetent.

Som agil projektleder i Devoteam forventer vi følgende:

 • Du har praktisk anvendt erfaring med at arbejde agilt. Dvs. du har 3-5 års erfaring fra en eller flere af de agile (SAFe) roller (fx PO, SM, RTE, PM), og du har certificeringer, der understøtter disse roller.
 • Du kan lede projekter. Dvs. du har en 4-6 års erfaring og en eller flere certificeringer (IPMA A eller B, Prince 2 Practitioner, MSP, MoR eller tilsvarende).
 • Du kan begå dig indenfor ITIL 4-begrebsapparatet.
 • Du har erfaring med DevOps.
 • Du har demonstreret erfaring med gevinstrealisering.
 • Du har arbejdet i både den offentlige og den private sektor, hvor du har haft en ledende og synlig rolle, og du har gode referencer fra begge.
 • Du skal være dygtig til at kunne identificere og forstå en kundes behov - for enten selv eller i samarbejde med kolleger at kunne hjælpe kunden med at opfylde disse behov.
 • Du skal befinde dig godt med at gennemføre workshops og webinarer.
 • Du skal kunne sidemandsoplære vores dygtige yngre konsulenter.
 • Du skal kunne tale lige godt med alle niveauer i kundens organisation - fra medarbejdere, ledere og til direktionen.
 • Du skal kunne etablere og fastholde et respektfuldt og konstruktivt samarbejde med kundernes leverandører.
 • Du har konkret erfaring med digital transformation.
 • Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner både på dansk og engelsk.
 • Du har gode sociale og teambaserede egenskaber.
 • Du er klar, til at indgå i en organisation, hvor vidensdeling er vigtig, og du er altid frisk på at række en hjælpende hånd til din kollega.
 • Du er god til at håndtere skiftende arbejdsmiljøer, forskellige kolleger, medarbejdere og kunder.

Devoteam har næsten uafbrudt været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste 20 år, hvilket skyldes en lang række forhold og initiativer – herunder en unik organisering, stærk virksomhedskultur med integrerede værdier, moderne og konsistent ledelsesstil, mange udviklingsmuligheder og medarbejderordninger samt sociale arrangementer.

Har ovenstående fanget din interesse, ser vi frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen eller Devoteam, er du meget velkommen til at kontakte Principal Jes Ravn på telefon 3175 0734 eller på mail: jes.ravn@devoteam.com.

Om Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/

Gem job

Devoteam A/S
Publiceret: 3. februar 2021

Arbejdssted

Location København