Lead Architect for sam­fund­skri­ti­ske projekter


Kan du udtænke og sætte den tekniske retning for komplekse IT-løsninger? Kan du omsætte din nysgerrighed og brede viden omkring IT til værdi og forretning? Så har vi jobbet til dig.

Du udtænker retningen og rammerne for vores IT-løsninger

Som Lead Architect sætter du rammerne og definerer arkitekturen for vores IT-projekter i den offentlige og private sektor, med leverancer indenfor den finansielle sektor, rigspolitiet, kommunerne og sundhedsområdet. Vi udvikler løsninger til fremtidens brugere, og du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste trends og teknologier indenfor både containerbaseret infrastruktur og kundevendte applikationer.

Du simplificerer det komplekse

Som Lead Architect skal du tænke ud af boksen og udarbejde løsninger, som endnu ikke har set dagens lys. Du har ansvaret for at designe, beskrive og præsentere løsninger, som er tilpasset kundernes forretning, og din rolle handler i høj grad om at sikre og tænke det fulde IT-landskab for vores løsninger. Du sikrer det store overblik og samspil mellem forretning og platforme – og formår at få interne og eksterne interessenter med på rejsen. Du bidrager til, at vi når vores strategiske mål, udvider forretningen og sikrer samtidig levering til vores kunder med stor træfsikkerhed. Du arbejder i grænselandet mellem ny og eksisterende forretning, og kan både gå all-in på tilbudsaktiviteter eller dybt ind i kritiske leveranceprojekter.

Du vil arbejde tværgående og bredt ved at:

 • designe, beskrive og præsentere løsningsbeskrivelser til udbud og kundedialog
 • udarbejde blue prints og end-to-end arkitektur på tværs af IT-platforme
 • agere sparringspartner for software arkitekter, projektledere og andre nøglepersoner
 • føre dine tanker og visioner ud i livet på forretningskritiske projekter.

Stærkt fagligt miljø og kolleger i verdensklasse

I Systematic udfordrer vi hinanden, så vi altid er på forkant med udviklingen og vores løsninger til markedet – det gælder både arbejdsprocesser, nye teknologier og anvendelsen af moderne frameworks. Det betyder, at du har stor handlefrihed og kommer tæt på vores kerneforretning, blandt nogle af Danmarks dygtigste og mest visionære arkitekter. Du kan forvente et højt fagligt niveau med kvalificeret feedback på dit daglige arbejde – i et arbejdsmiljø hvor vi tænker forretning, modernisering og digitalisering.

Du bliver en del af vores forretningsenhed Digital Transformation, hvor vi er specialister i forretningsanalyse, udvikling, vedligehold og drift af komplekse it-løsninger. Det er her inkubationen blomstrer og nye projekter opstår i Systematic.

Du bliver en del af et aktivt vidensnetværk med it-arkitekter og andre stærke faglige profiler på tværs af alle forretningsområder, som du kan sparre med. Du vil deltage i arrangementer, der kører over 12 eller 24 timer, hvor du diskuterer emner, lytter til foredragsholdere og bliver endnu skarpere på nye muligheder.

Du er erfaren og visionær

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for datalogi, softwareteknologi eller lignende. Du har en teknisk baggrund og solid erfaring som Lead eller Enterprise Architect, og har derudover praktisk erfaring med udarbejdelse af tilbud og rådgivning samt dyb forståelse for at drive forretning. Vi søger en Lead Architect med en bred og fagligt tung profil, som har kendskab til hele øko-systemet, herunder udbuds og tilbudsprocesser, agile udviklingsprocesser, private og public cloud – kort fortalt IT abilities af enhver art. Du har endvidere erfaring med containerbaseret infrastruktur, store datamigreringer og komplekse implementeringer, da vi har brug for en profil, som har forståelse for IT-løsninger end-to-end.

Som person trives du med at blive involveret i nye projekter. Du holder gerne flere bolde i luften på det strategiske og arkitektoniske plan, og evner samtidig at opsøge og bidrage til ny forretning.

Du beskriver dig selv som en person med:

 • gode kommunikative egenskaber der er i stand til at formulere og præsentere komplekse problemstillinger gennem klare budskaber
 • kommercielle egenskaber som kan arbejde op imod flere skarpe deadlines
 • høj motivation og ikke mindst erfaring med tilbudsskrivning, herunder en god track record for at vinde tilbud og sikre ny forretning
 • proaktive holdninger der agerer som en stærk holdspiller med overblik til at køre flere projekter sideløbende
 • højt kompetenceniveau med erfaringer og/eller certificeringer inden for eksempelvis Azure, sikkerhed eller enterprise arkitektur
 • øje for muligheder som tænker ud af boksen, når der beskrives løsninger, som matcher vores kunders behov
 • flydende på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt med flair for kommunikation på flere niveauer. 

Da vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, skal alle medarbejdere i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge Jesper Bennike, Director. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus