Data Engineer


Baggrund

HusCompagniet har siden februar 2019 været i gang en ny Business Intelligence rejse for at blive en mere data drevet virksomhed. Dette har skabt et øget behov for ny indsigt i data, som allerede findes og bruges i forretningen, samtidig med at brug af nye teknologier såsom Self-Service BI, Automatisering og Machine Learning.

Ligesom i et husbyggeri er fundamentet nu lagt for en professionel BI-løsning, og i takt med at opgaverne bliver flere, har HusCompagniet besluttet, at tiden er inde til at udvide BI-afdelingen.

Rollen & opgaver

Du bliver en central del af ny BI-afdeling sammen med vores BI Manager, der lige nu arbejder end-to-end fra kildedata i vores backend-systemer og hele vejen til den færdige rapport og dashboard. Vi arbejder med hele forretningen fra ledelsen helt ned til den enkelte kunderådgiver og tæller over 300 aktive brugere.

Din vigtigste opgave bliver at kunne forstå den tekniske løsning og bruge BI-værktøjer til både at udvikle nyt, men også sikre den daglige drift af de eksisterende løsninger.

Dit primære fokus vil være back-end (databaser og ETL) samt udvikling af kuber, hvor der vil være mulighed for at sætte dit eget præg. Opgaver indenfor opsætning og tilretning af rapporter (i Power BI) er også ønsket. På længere sigt vil vi også gerne i gang med ML.

Det er BI Managerens ansvar at lede og fordele opgaverne samt at sikre din kompetenceudvikling, men det forventes, at du kan arbejde selvstændigt.

Profil

Vi forestiller os, at du har en forretningsmæssig eller en teknisk baggrund, og du har en passion/‘drive’ for at arbejde med data og IT. Du trives både ved at sidde alene med teknisk materiale samt til tider være ude i forretningen for at lære om vores interne ”kunders” behov. Du har nemt ved at forstå en til tider kompleks forretning, og du trives ved, at det kan gå hurtigt fra idé til løsning. Du trives i en lille, flad organisation, hvor alle arbejder tæt sammen og bidrager til fællesskabet. Vi stræber efter at fejrer hinandens succes og lærer af fejl.

Det forventes desuden også, at du taler flydende dansk og har en udadvendt og serviceminded indstilling til brugerne af systemet, der er vores vigtigste kunde, og at du opbygger en forståelse for forretningen og deres behov, der er baseret på en travl hverdag i byggebranchen. Vi vil forvente en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Fakta

 • 1-2 års erfaring med Microsoft BI
 • Taler/skriver flydende dansk
 • Passioneret for data/IT
 • Udviser et drive for data og IT
 • Primær arbejdsplads i Virum, med eventuelle møder omkring i Danmark

Tekniske kompetencer

HusCompagniet BI kører en ren Microsoft-platform og som udgangspunkt leder vi efter en medarbejder, som allerede besidder eller gerne vil have kompetencer inden for de teknologier, vi benytter.

God til:

 • MS SQL
 • Power BI
 • Udvilking i GitHub

Kendskab til:

 • Azure Data Factory
 • Data Flows
 • Microsoft Automate

Vil gerne lære:

 • Microsoft Power App
 • R / Python
 • Microsoft ML

Hvem er vi?

Vi hjælper hvert år 1.900 danske familier med at bygge drømmehuset, og vi er med hele vejen – fra rådgivning, projektering og byggeri. Med over 40 års erfaring er HusCompagniet Nordens største husbyggerfirma med afdelinger fordelt ud over hele Danmark. Hos BI/IT kan vi tilbyde dig en afslappet, behagelig og til tider ret sjov omgangstone, hvor vi griner meget og arbejder tæt sammen. Vi fejrer hinandens succeser og lærer af vores fejl.

Vores IT-strategi lægger op til, at vi placerer vores infrastruktur i skyen, og vi stræber efter en Microsoft only platform. Vi arbejder agilt og har en ambition om at være førende inden for digitalisering i byggebranchen.

Kontakt & ansøgning

Hvis stillingen lyder som noget for dig så søg hurtigst muligt via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du spørgsmål så kontakt BI Manager Christoffer Bilsøe på tlf. +45 42 29 26 27 eller mail cbi@hc.eu.

Gem job

HusCompagniet A/S
Publiceret: 24. februar 2021

Arbejdssted

Location Virum