Senior Modern Data Platform Architect


Vil du bringe din backend og Modern Data Platform erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig?

Så er vores Data Rockstar team noget for dig – Så bare scroll videre! 

Besøg vores karrieresite og læs mere om Data & Analytics - Et BI konsulenthus hos Columbus her!

Columbus er et globalt konsulenthus, der hjælper kunder med at transformere deres digitale forretning. Men vi er også meget mere end dét - Data & Analytics er et BI konsulenthus i Columbus.

I Data & Analytics er vi på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven - #DataForABetterTomorrow, som vi siger i Data & Analytics. Og så elsker vi at tage vores kunder med i Microsoft dataraketten. Skal du med?

Vi leder efter vores nye kollega, der med sin tekniske erfaring kan drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Data & Analytics løsninger sammen med os.

Din rolle hos os

Du hjælper vores kunder med at være et skridt foran, når vi tager dem med i Microsoft dataraketten og ud på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også om de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos vores kunder, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

Du får ansvar for presales og for at rådgive, designe, analysere og implementere Data & Analytics løsninger med udgangspunkt i Modern Data Platform komponenterne. Vi sørger selvfølgelig for at du får stillet de nyeste metoder og tendenser til rådighed.

Vi er fleksible ift. din jobbeskrivelse og skræddersyr stillingen til dig, så det matcher dine kompetencer og ønsker for fremtiden.

Hvad vi har brug for på din første dag

  • Din passion om at gøre verden mere data dreven.
  • Erfaring med Microsoft Data Platform.
  • Erfaring med Modern data Platform og stor nysgerrighed i Data Management, Data Modellering, Data Quality, Design af Datawarehouse, Data Migration samt indenfor IoT & Analytics, Data Lake, Big Data, Data Science, Machine Learning og Artificial Intelligence.
  • Gerne erfaring fra et større BI-hus.
  • Dine sproglige færdigheder i dansk og engelsk. 

Mød Jesper, Modern Data Platform Architect i Data & Analytics

’Jobbet som arkitekt i Columbus er meget afvekslende og med stor grad af frihed. Jeg er typisk inde over 3-5 kunder af gangen, hvor jeg har leveringsansvar på 2 og bidrager med f.eks. behovsafdækning, estimater eller rådgivning på yderligere 2. I denne uge har jeg haft gennemgang af en færdig løsning med én kunde, gennemgang af krav til rapporter på en anden og overdragelse af design til en tredje. Derudover har jeg haft en enkelt mindre support sag på en fjedre kunde.’

Du er selv med til at definere din rolle som Arkitekt:

'Man har selv stor indflydelse på, om man vil have ”fingrene i metallet” og deltage i udvikling af løsningerne, eller man er mere interesseret i den forretningsmæssige side og foretrækker at overlade alt udvikling til vores udviklere. I alle tilfælde er det en fordel med et godt overblik, og at være god til at kommunikere med kunder på alle niveauer i en organisation.’

Vi har mange jern i ilden, men dét betyder ikke, at du er på raketfarten hele tiden, da vi er super gode til at arbejde sammen med vores kunder via Microsoft Teams og lægger vægt på kundernes økonomi samt miljøet og ikke mindst, tiden med vores familier højt. Hos os ér der plads til dig med din familie, så dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst.- det er en del af vores værdier, som en ”Columbian”. Jesper uddyber:

’Jeg har et fint hjemmekontor, og med en datter på 4 der skal afleveres og hentes hver dag, passer det mig ofte fint at sidde og arbejde hjemmefra. Som regel mødes vi alle på kontoret om fredagen, hvor vi prioriterer at spise morgenmad sammen og evt. også frokost. Det er selvfølgelig noget andet i disse corona tider.’

Vil du møde flere fra vores team? - tag et kig her.

Så hvorfor arbejde i et BI hus hos Columbus?

Vi har et stort udviklingspotentiale i en flad organisationsstruktur - hvilket betyder at der ikke er langt fra beslutning til handling. 

Med vores nye strategi, ’Focus23’, er vores mål at positionere os som de større kunders foretrukne digitale rådgiver med fokus på øget kundeværdi og en forenklet driftsmodel, som frigør det fulde vækstpotentiale i Data & Analytics, både lokalt og globalt. 

Vi har et godt udgangspunkt! – De sidste par år har vi etableret en stærk markedsposition og forbedret vores kunde-loyalitetsprogram samt opnået en stærk finansiel position. Nu er tiden kommet til at udnytte markedspotentialet til fulde, hvorfor Data & Analytics er et af de helt store fokusområder hos Columbus.

Kom og Rock sammen med os - Ansøg med CV/LinkedIn

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsofts Digitale Platform er vi mere end 2.000 globale kolleger, der bare venter på dig.

Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg med dit CV/LinkedIn via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi indkalder til samtaler løbende. 

For spørgsmål, ræk endelig ud til vores rekrutteringsansvarlige, Sussie Bjerg Andersen på tlf. 2969 0663.

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 4. februar 2021

Arbejdssted

Location Aalborg, Aarhus eller Ballerup