IT Project Manager


Har du erfaring med IT-infrastruktur og projektledelse – og er du god til at sikre fremdrift mod aftalte mål?
- så er du måske en af vores nye IT Project Manager?

I Sentia Denmark er vi 200+ medarbejdere, der lever og ånder for digitalisering, og vi tror på, at en gennemtænkt IT-strategi er vejen til vores kunders vækst, en god samfundsansvarlig forretning og attraktive arbejdspladser. Vor ambition er at være markedets førende ekspert, der rådgiver brancheledende virksomheder i Danmark og i Europa.

I vores nye Delivery unit søger vi nu flere IT-projektledere, der sætter sin ære i at udøve professionel projektledelse i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne, som er gode til at holde styr på leverancer og mennesker, og som kan se sig selv i en IT-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger og sociale aktiviteter.

Om jobbet

Som IT Project Manager indgår du i et dynamisk og dedikeret team med 6-7 andre projektledere, der i det daglige er ansvarlige for at lede et eller flere IT-projekter i tæt samarbejde med kunder og interne stakeholders i Danmark, Belgien og Holland. Vor projektportefølje er meget varieret, både i størrelse og varighed, og favner transitioner og transformationer indenfor IT-infrastruktur, cloud og applikationer. Der lægges derfor vægt på, at du har en bred teknisk viden og en veludviklet projektlederværktøjskasse.

Ud over at lede dine projekter fra ide til endelig implementering i henhold til aftalt budget, tid og kvalitet, forventes der også, at du giver input til og deltager i aktiviteter med henblik på at forbedre vores Project Management Office (PMO) funktion og Sentias projektledelsesdisciplin.

Om dig

Som person er du struktureret, empatisk og proaktiv, og tager naturligt ledelsen, når der er behov for det. Du har gode samarbejdsevner, er kommunikativ, og sætter en ære i, at projektet bliver en succes for vores kunder. Du sørger for, at alle involverede parter kender deres roller og ansvar, og at I sammen leverer service på et højt niveau - også i en presset situation.

Vi forventer, at du som minimum har en relevant IT-bacheloruddannelse samt certificeringer indenfor projektledelse. Du har som minimum 3 års erfaring som IT-projektleder – og kan fremvise resultater fra tidligere gennemførte IT-projekter.

Ud over dette forventer vi at du:

  • Har erfaring med ITIL-principper og Change Enablement
  • Har erfaring med både vandfalds- og agile projektledelsesmetoder
  • Har relevant uddannelse- og projektledercertificeringer
  • Er god til at kommunikere, mundtligt og skriftligt, både på dansk og engelsk

Vi tilbyder

Et spændende job i en international IT-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger.

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og vi ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Dit nye team gør hver dag sit yderste for at levere professionelle tjenester til kunderne og support til organisationen. Vi er en broget flok med både nyuddannede og erfarne kolleger. Fælles for os er, at vi trives i en uforudsigelig hverdag. Vi tilstræber en fair arbejdsfordeling, hvor alle i teamet dagligt løser opgaver ud fra et forskellig kompetenceniveauer.

Arbejdssted og -tider

Stillingen er fuldtid 37 timer pr. uge og arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev, Odense eller Århus.

Er du vores nye kollega?

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery and Internal IT, Ellen Koht Krogh på mail: ellen.krogh@sentia.com eller telefon 4093 4555.

Vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, og vi opfordrer derfor alle uanset baggrund til at ansøge.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Sentia

Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed- samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres IT-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget IT-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: https://www.sentia.dk og på https://www.linkedin.com/company/sentia-dk/

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 5. februar 2021

Arbejdssted

Location Herlev, Odense eller Århus

Job hos virksomheden