Head of SAP Projects

Er du optaget af projektledelse som faglig disciplin, og brænder du for at udvikle andre til at mestre denne? Vil du være med på holdet hos én af de spillere, der kan tiltrække og gennemføre de helt store projekter? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP-enhed.

KMD har som en af Danmarks største og mest succesfulde IT-virksomheder i en årrække haft fokus på projektledelse som disciplin. Vi er i KMD mere end 150 kompetente projektleder-kollegaer med mange års erfaring inden for projektledelse for offentlige og private kunder. Vi har kontinuerligt fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for projektledelse.

KMD har ligeledes i en årrække været en af de store spillere når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Vi er i KMD omkring 400 kompetente SAP-kollegaer med mange års erfaring inden for SAP-løsninger til offentlige og private kunder. Vi har kontinuerligt fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for SAP. 

I brændpunktet mellem disse to discipliner er SAP Projects placeret. Til denne afdeling søger vi en kompetent leder med stor faglig tyngde i projektledelse.

Om jobbet 

Som leder af SAP Projects bliver du personaleansvarlig for SAP-enhedens projektledere. Det bliver din opgave at tiltrække, fastholde og udvikle vores projektledere. Med det ene øje fokuseret på udviklingen i vores pipeline og det andet øje rettet mod medarbejdernes kompetencer, udviklingsbehov og -ønsker, sikrer du, at der er en projektleder klar med de rette kvalifikationer, når opgaven lander.

Du vil agere som spillende træner - og altså selv fungere som både projektleder og personaleleder. Når du agerer projektleder, kan det være fordi, du selv tager det formelle ansvar, men samtidig giver plads til, at et ungt talent får mulighed for at prøve kræfter med opgaven i en form for mesterlære. Men det kan også blot være fordi, det er det, der får kabalen til at gå op både i din og afdelingens portefølje.

Du vil således stå i spidsen for vores faglige fællesskab omkring projektledelse. Du vil sikre, at vores egen model for projektgennemførelse – inspireret af PRINCE2 og SAP Activate – udvikles og forbedres på baggrund af den erfaring, vi gør os, og de behov for tilpassede leveranceformer, som opleves i markedet.  Du vil sammen med projektlederne sikre implementering af ændringer og sikre efterlevelse af vedtagne metoder. Endelig vil du bidrage til den samlede porteføljestyring i enheden.

Om dig 

Som person er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte. Du kan lide at løbe noget i gang og forme et team, men først og fremmest motiveres du af at lykkes – hvad enten det gælder at vinde opgaven eller lykkes med implementeringen af den. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser, også på tværs af forretningen.

Du er en teamplayer med fokus på fælles mål og vision. Samtidigt tager du lederrollen på dig – og evner at videreformidle strategiske overvejelser og skabe indsigt og forståelse for såvel populære som mindre populære men nødvendige beslutninger.

Du er god til at sætte dig i kundens sted og har god forretningsforståelse. Dit kommercielle mindset gør, at du forfølger en positiv business case i alt, hvad du foretager dig. Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne – og dit fokus er ofte på standardisering, automatisering samt effektivisering.

Vi ser gerne at:

  • Du har erfaring fra lignende rolle som kompetencechef for projektledelse eller som leder af en projektgennemførende enhed
  • Du har minimum 5 års erfaring som Senior Project Manager eller Program Manager fra større IT-udviklingsprojekter- herunder gerne erfaring med gennemførelse af udbudsprojekter og efterfølgende eksekvering med kontraktstyring
  • Du har konkret erfaring med udviklings- eller implementeringsprojekter baseret på SAP
  • Du har en videregående uddannelse suppleret med projektledelsescertificering f.eks. IPMA B eller PRINCE2
  • Du har erfaring med anvendelse af forskellige projektledelsesmodeller, Agil udvikling og SCRUM – måske endda SAP Activate

KMD som arbejdsplads

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Area Director Peder Greve på +4525665836.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 8. februar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup