Business Developer til Pension Teamet


Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs og evner at holde overblikket i komplekse løsninger og mangesidede projekter? Så er det dig vi søger som vores nye Business Developer til Pension teamet.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø hos SDC

I Advisory, Credit & Pension, har vi ansvaret for at understøtte den samlede rådgivningsproces vedrørende pension og kredit, som vores danske kunder anvender dagligt. Afdelingen er på en ny rejse, hvor vi har ansvaret for, at Advisor platformen kommer til at blive et 360 graders pension og kredit rådgivningsunivers, hvor kunderådgiveren kan yde den bedste rådgivning deres kunder, for at sikre deres finansielle fremtid.

Du vil i samarbejde med vores kunder, identificere behov og forvandle disse til krav og kundefokuserede løsninger og nye tiltag. Du skal kunne dække et projekts opgaver fra start til slut – hvilket omhandler at kunne definere kravspecifikationer og facilitere afklarings-workshops, test af hypoteser og sparring med et tværfagligt team af produktejere, interne udviklere, samt vores fokusgrupper hos pengeinstitutterne. Derudover vil du blive involveret i at skulle udarbejde/opdatere brugervejledninger og uddannelsesmateriale, samt gennemføre uddannelse i de nyudviklede løsninger, for vores kunderådgivere i pengeinstitutter.

Indgangsvinkel til stillingen

Det er ikke et krav, at du kommer med erfaring indenfor bank eller pensionsrådgivning, men det er selvfølgelig en stor fordel. Vigtigst er, at du er nysgerrig og kommer med et ønske om at arbejde, inden for feltet. Det er din erfaring indenfor projektledelse, kundeorienteret udvikling, og at tilegne dig forretningsviden i komplekse områder som tæller. Hos SDC arbejder vi mod at blive mere agile og bruger hertil Azure Devops som udviklings værktøj. Forståelsen for hvordan almene agile metoder og værktøjer virker, vil være et plus.

Din erfaring og kompetencer

Som den ideelle kandidat har du 3-5 års erfaring indenfor IT-projekter, og har stiftet bekendtskab med forretningsmodeller, løsningsdesign og du tænker helheder.

  • Du motiveres af ukendt land og nyder at navigere i emner du ikke kender til og formår at få en god vidensbank.
  • Du skaber struktur igennem dine analyser.
  • Du tænker i kundeorienterede end to end processer, og sikrer bindeleddet mellem kunder, leverandører og interne interessenter.
  • Du forstår dig på både agile og traditionelle projektmodeller og er klar i din formidling af hvilke parametre der skal til, for at sikre at udvikler også forstår opgaven.
  • Du kommer med en god værktøjskasse inden for forretningsanalyse, kravspecificering i forskellige projektmodeller og interessenthåndtering. Såsom; kundeoplevelser, bruger scenarier, business case etc.
  • Du trives med samarbejde, og søger sammenholdet fremfor at arbejde alene.
  • Du kommer med en relevant videregående uddannelse inden for forretning og IT.
  • Du er komfortabel med at kommunikere på engelsk, ligeså vel som på dansk.

Alt det praktiske

Vi ønsker en opstart 1. april eller hurtigst muligt, og afholder derfor løbende samtaler. Jobopslaget vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Developer stillingen til Pensions Teamet og SDC, er du velkommen til at give Søren Peter Kvist et ring på 22 52 98 03. Vi ser frem til at modtage en kort motiverede ansøgning, samt CV og uddannelsespapirer.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 9. februar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup