Kofax-spe­ci­a­list til IT

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive arbejdsplads? Har du lyst til at arbejde med digitalisering af dokumenter? Så er det dig, vi søger i ATP’s IT-organisation.

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet?

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og i IT står vi derfor bag nogle af landets vigtigste digitale systemer.

I Integration Developers har vi ansvaret for stabil drift på ATP’s Kofax-løsning, og her er vi i øjeblikket på udkig efter en Kofax Applikationsspecialist, der vil indgå i et tæt samarbejde med ATP’s forretning og udvikle og korrigere løsninger inden for nogle af de ydelsesområder, vi administrerer.

Konkret søger vi dig, der kan se dig selv:

  • modtage og idriftsætte Kofax-løsninger, der er udviklet af 3. parter
  • deltage i projekt-, drifts- og udviklingsopgaver af varierende størrelse
  • tage lead på opgaver og omsætte forretningsbehov til løsninger i vores Kofax-applikation. 

Har du øje for helheden og hovedet fyldt af gode idéer?

Du har en teknisk baggrund og relevant erfaring med IT-udvikling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Kofax-udvikling (KTM-projekter, Kofax Import Connectors) og den bagvedliggende platform (Windows Server, MS SQL, FTP), men det er ikke et krav.

Som person er du typen, der kan se det store billede, forstå komplekse problemer og finde frem til en løsning ved at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder.

Vil du arbejde helt tæt på forretningen?

ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Det er et stort ansvar, og derfor har vi samlet nogle af landets skarpeste hoveder til at løfte opgaven.

Som vores nye kollega indgår du i et team bestående af 14 dygtige medarbejdere i form af RINA- (Reference Implementation for a National Application) Kofax- og integrationsspecialister. I hverdagen veksler vi mellem projektarbejde ude i organisationen og opgaveløsning lokalt.

I et tæt samarbejde med forretningen er vi dem, der bygger nye løsninger og korrigerer eksisterende inden for områder som fx Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Lønmodtagernes Garantifond og Boligstøtte under Udbetaling Danmark.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive arbejdsplads i de seneste to udgaver af Version2’s IT Company Rank.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV, hvis det lyder som noget for dig. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Integration Developers Christian Kusk Langvad på tlf. 2445 1722 eller cdl@atp.dk.

Gem job

ATP
Publiceret: 12. marts 2021

Arbejdssted

Location Allerød