.Net-udvikler med fokus på kvalitet og ef­fek­ti­vi­tet


Ønsker du at arbejde i et uformelt og agilt miljø, hvor godt humør og faglige kompetencer vægtes højt? Søger du et job, hvor dine faglige kompetencer inden for .Net-udvikling er i fokus, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt? Så har vi jobbet til dig!

Jyske Banks vision er at gøre en forskel. Dette gælder også i systemunderstøttelsen af virksomhedens interne og administrative processer. Vores administrative medarbejdere skal opleve en effektiv og professionel systemplatform, som understøtter deres arbejde på den mest fleksible og effektive måde. Derfor søger vi en udvikler, som kan bidrage til, at Jyske Bank fortsat er på forkant med udvikling af disse løsninger.

Jobbet

Du bliver en del af et team, der arbejder med udvikling af effektive løsninger til bl.a. IAM og HR-området samt effektiviserer andre af koncernens interne processer gennem tæt samarbejde med koncernens Enterprise- og løsningsarkitekter. Arbejde er alsidigt, da opgaverne er meget forskellige. Optimering og effektivisering af processer foregår dels igennem udvikling af nye applikationer, men også i arbejdet med at sikre den optimale integration mellem systemerne.

Centralt for rollen er at kunne gennemskue komplekse arbejdsprocesser, identificere effektive løsningsmuligheder og derefter udvikle løsningen. Vi forventer derfor, at du mestrer de mest kendte design og testmønstre i alle lag af applikationen, og har kendskab til værktøjerne i Microsoft-verdenen, så som Visual Studio .Net, Sql server management studio. Du har desuden erfaring i udvikling af WEB-applikationer, hvor grænsefladen skal være effektiv og præsentabel. Værktøjskassen omfatter også:

Frontend-udvikling:

 • Javascript/Typescript
 • Bootstrap 4
 • KnockoutJS

Backend-udvikling:

 • C#
 • IoC/DI
 • Entity Framework/Dapper
 • Asp.net WebApi (primær CRUD)
 • Asp.net
 • MS SQL Server

Vi lægger vægt på erfaring med udvikling af applikationer til håndtering af dataintegration, herunder REST services, og at du besidder flair for datamodellering.

Organisering

Vi hører hjemme i Tribe Kvalitet og Effektivitet, hvor bl.a. koncernens IT-arkitekter og IT-sikkerhed er samlet. Vi arbejder med IT-løsninger til bankens interne administration, der hvor der er en fordel i at digitalisere eller vi systemunderstøtter interne processer. Inden for IT-sikkerhed og HR udvikler vi systemer til at skabe effektive workflows i komplicerede fagområder. Afdelingen er velanset, og anerkendes for den værdi den skaber. Tempoet er til tider højt, men løbende prioritering og korte sprints sikrer, at vi arbejder med det rigtige.

Teamet består af kolleger med forskellig erfaring indenfor IT-udvikling, hvor dialogen med hinanden prioriteres højt, i målet om at levere de bedste løsninger. Vi arbejder agilt efter de bedste elementer fra både Scrum og Kanban, og vi sætter en ære i at udvikle løsninger af høj kvalitet til vores kunder med fokus på den værdi, vi leverer, når løsningen tages i anvendelse.

Din profil

Du er en IT-udvikler med forståelse for administrative processer i en større koncern. Dine kompetencer anvender du til at udvikle applikationer og integrationer, som er med til at effektivisere og sikre højere kvalitet i disse processer. Du skal være fokuseret og i stand til at løse opgaverne i samarbejde med forretningen, helt fra de indledende dialoger til du når i mål.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som IT-udvikler med en uddannelse som fx IT-ingeniør, datalog, datamatiker eller tilsvarende, og vi vægter praktisk erfaring fra lignende jobs højt. Derudover forventer vi, at du:

 • arbejder struktureret og trives med agile principper
 • interesserer dig for at forstå forretningen, som vi understøtter
 • besidder et godt humør, og er god til at kommunikere og samarbejde med kolleger og vores mange interessenter
 • har ”drive” og arbejder stædigt med at færdiggøre dine opgaver.

Ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi gennemgår ansøgninger løbende. Vi har ansøgningsfrist d. 10.03.

Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: IAM og System Integration
 • Ansøgningsfrist: 10.03.2021
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 11. februar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg