Solution Architect, Apple til COMM2IG


Ansvarlig for teknisk Apple presale

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Som vores nye Solution Architect bliver du en vigtig brik i et mindre dedikeret team med fokus på salg af Apple produkter.

Vi er 120 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som vækster og vi omsætter for mere end en milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og vores organisation er præget af dynamik, højt engagement og faglig stolthed.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for teknisk Apple presale samt udarbejdelse af tekniske koncepter med henblik på at fakturere ydelser rettet mod selskabets kunder. Mange opgaver løses i samarbejde med teamet, som arbejder på tværs af organisationen omkring kunder/projekter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Skabe og vedligeholde tekniske relationer internt samt med kunder og partnere
 • Formidle og kommunikere tekniske Apple relaterede budskaber
 • Teknisk sparring med selskabets kunder og interne business units inden for mobility og security
 • Udføre teknisk support til COMM2IG’ Apple kunder.
 • Udarbejde og fremføre præsentationer ved seminarer og kundemøder
 • Koordinere aktiviteter og projekter med Account Managers for selskabets kunder

Det er vigtigt, at du formår at formidle teknisk komplekse budskaber på en enkel og forståelig måde. Samtidig skal du opbygge og vedligeholde relationer til it-ansvarlige hos vores kommunale kunder samt udvalgte større erhvervskunder.

Er det dig?

Vi søger en udadvendt person med dyb teknisk forståelse og stor erfaring med drift af Apple produkter og løsninger til større organisationer. Du skal have overblik til selv at organisere, prioritere og udvikle gode relationer såvel internt som eksternt.

Vi forventer, at du har indgående kendskab til macOS og iOS, har erfaring med MDM og er certificeret på mindst et MDM-system. Derudover skal du have arbejdet med integration af Mac og iPad / iPhone integration i PC-miljøer. Vi ser også gerne at du er certificeret på Microsoft produkter

Vores nye kollega er en erfaren og engageret person, som kan dokumentere kompetencer og gode resultater. Du arbejder selvstændigt og struktureret og du er samtidig en beslutningsdygtig teamplayer, som forstår at samarbejde og formidle komplekse budskaber.

Vi tilbyder

 • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med store frihedsgrader og plads til den enkelte
 • Nærværende og kompetente kolleger
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Personaleforening, frokostordning og andre tilbud og aktiviteter, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi har brug for dig, så upload din ansøgning og dit cv nu. Tiltrædelse er snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Manager, Bodil Osberg på 6043 3958.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

COMM2IG A/S
Publiceret: 14. marts 2021

Arbejdssted

Location Kokkedal