IAM-spe­ci­a­list med erfaring indenfor rol­lemo­del­le­ring


IT-sikkerhed og -risikostyring i Jyske Bank har ansvar for bevarelsen af et højt sikkerhedsniveau, som vi konstant udbygger og forsøger at forbedre. Identity & Access Management (IAM) er en del af denne afdeling, og her søger vi nu en medarbejder. Så brænder du for IT-sikkerhed og IAM-udvikling, i samarbejde med vores interessenter, har vi måske jobbet for dig.

Jobbet

Jyske Bank-koncernen er en moderne dynamisk virksomhed, hvor mange nye medarbejdere kommer til og andre får nye opgaver, og derfor flytter rundt i organisationen. Du bliver en teknisk specialist indenfor IAM-området, men kommer også til at arbejde i spændingsfeltet imellem teknisk sikkerhed og governance og compliance. Her vil der bl.a. være fokus på effektivisering af IAM-processer i en høj kvalitet.

Udfordringer kan spænde lige fra analyser på systemers rettighedsstyringsmodeller og få lavet et design, så de integreres til vores centrale brugeradministrationssystemer, til at skulle rollemodellere autorisationer, således at brugeradministrationen kan effektiviseres. Som vores primære IAM-system anvender vi systemet Omada, som også er et framework, hvori tilpasninger kan laves til forskellige processer omkring IAM. Et kendskab til dette (eller lignende systemer) samt kendskab og erfaring med teknologier, der er anvendt til brugerstyring, vil derfor være en fordel.

Der er et tæt samarbejde med de øvrige squads i IT-sikkerhed og -risikostyring, og du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor vi lærer af hinanden og understøtter hinanden i vores opgaver. Således kan du fx også komme til at udføre sikkerhedskontroller sammen med vores cybereksperter og få indflydelse på, hvordan vi taktisk og strategisk udbygger vores sikkerhedsniveau.

Din profil

Du har 3-5 års erfaring med at servicere og supportere kolleger i en større organisation. Hvis du derudover har erfaring inden for den finansielle sektor eller anden reguleret sektor, vil det være en fordel, om end ikke en betingelse. Du har en teknisk orienteret faglig profil, og brænder for at holde din viden og faglighed ved lige. Derudover forventer vi, at din profil matcher flere af følgende kriterier:

Personligt

 • Du brænder for IT-sikkerhed og for at udarbejde løsninger, der hæver sikkerheden og samtidig øger effektiviteten i vores forretnings- og driftsprocesser.
 • Du er selvstændig af natur og kan kombinere det med godt teamwork, hvor teamets mål er det vigtigste.
 • Du har et godt humør og lyst til at bidrage til den gode stemning i afdelingen.
 • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet.
 • Du har fokus på løsninger, som effektiviserer men også lever op til regler og ’best practices’ inden for området.

Fagligt

 • Erfaring med IT-udvikling, herunder brug af scriptsprog som Powershell og Python.
 • Erfaring med at designe og tilpasse IAM-teknologier/systemer til en større IT-infrastruktur. Tilpasninger sker bl.a. gennem IT-udvikling i Omada, Active Directory, ISAM etc.
 • Kendskab og erfaring med IAM på Linux er en fordel.
 • Høj kvalitet i udarbejdelse af systemdokumentation og dokumentation af processer.
 • Erfaring med incident-håndteringsprocesser.
 • Erfaring med rådgivning omkring IAM og integrationsmuligheder.
 • Evt. ledelse af IAM-projekter.
 • Analytisk arbejde med udarbejdelse af nye roller.

Vi ser gerne ansøgere med relevant akademisk baggrund såsom ingeniører, cand. It, cand. Dat., Cand. Merc Dat eller lignende. Vigtigst for os er passionen og fundamentet til at ville udvikle sig og skabe værdi, så hvis du har anden faglig baggrund, så hører vi også gerne fra dig.

Organisering

IT-sikkerhed og -risikostyring er i rivende udvikling foranlediget af et højt trusselsniveau og høje compliancekrav. Vi består af medarbejdere med kompetencer, der spænder fra IT-udvikling, IT-drift, teknisk IT-sikkerhed og -risikostyring til IT-jura. Vores omgangstone er uformel og dagligdagen er præget af en stærk teamånd.

Kom og vær med!

Ansøgning

Ansøgningsfrist er d.10.03.

Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Esben Bach Frederiksen
Chapter Lead, Senior Product Owner, IAM og System Integration
ebf@jyskebank.dk
89 89 27 01
20 83 70 04

Duong Anders Le
Afdelingsdirektør
bad@jyskebank.dk

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 12. februar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg