It-udvikler til Ejendom og Vur­de­rings­sy­ste­mer


Er du C#-udvikler med styr på udviklingshåndværket og forretningsmæssigt fokus? Og sætter du pris på arbejdsglæde, jobindhold, og udvikling i jobbet? Så er Jyske Bank måske den rigtige arbejdsplads for dig. Du kan være mere eller mindre erfaren. Det væsentligste er, at du brænder for dit programmeringsmæssige håndværk.

Bliv en del af et squad med andre dygtige C#-udviklere

Dine fremtidige kolleger har lang erfaring i de agile discipliner, både i forhold til processer og agil udvikling. Du får et tæt samarbejde med såvel IT-udviklere som forretningsudviklere, og på sigt vil du opbygge såvel viden om systemlandskabet som forretningsmæssig viden. Squadet består lige nu af to IT-udviklere (men mangler dig), to forretningsudviklere, en Scrum Master og en Product Owner. Det er et squad, der er bemandet til selvstændigt at løse opgaver indenfor eget domæne. Squadet har ansvar for udvikling og forvaltning af domænets centrale systemer til elektronisk tinglysning, ejendomsvurdering og ejendomsdata.

Ejendomsdata er nogle af de mest centrale data i realkredit finansiering, hvilket også er med til at skabe et job, hvor forventninger og muligheder er store. Løsningerne på området er vitale med både interne og eksterne integrationer og interessenter, herunder stort samspil til det offentliges digitaliseringsprojekter.

Du får mulighed for at arbejde med et komplekst systemområde, og du vil indgå i et stærkt fagligt squad, hvor det vægtes at give og modtage feedback. Som en af vores medarbejdere udtaler: "Vi har et højt fagligt niveau, engagement og samarbejde, og vi kan være ærlige over for hinanden".

Et job i en stærk faglig kultur

Organisatorisk vil du høre til Tribe Ejendom, hvor vi har ansvaret for udvikling af løsninger, der understøtter Jyske Banks rådgivning om bolig- og ejendomsfinansiering. Vi lægger stor vægt på dialog om de løsninger, der vælges og snakker åbent om kode, kvalitet og test. Der er en stærk faglig kultur i squadet, som deles med Jyske Banks øvrige udviklere, og vi går langt for at understøtte både din personlige og din faglige udvikling.

Din profil

Vi forventer, at du med ærlighed og godt humør indgår i et ligeværdigt samarbejde, samt at du:

  • har lyst til at arbejde med et komplekst systemområde og indgå i et stærkt fagligt miljø, med vægt på at give og modtage feedback,
  • har et højt forretningsmæssigt fokus, analytisk sans og kan indgå i dialog med forretningen om deres krav,
  • evner at dække hele udviklingsprocessen fra krav, kode og test til endelig implementering,
  • har erfaring med .Net-udvikling og er teknisk velfunderet og nysgerrig,
  • har erfaring med TDD og Test First, og har en holdning til at skabe vedligeholdelsesvenlig kode,
  • kender til serviceorienteret arkitektur,
  • har en grundlæggende forståelse for anvendelse af Design Pattern.

Erfaring med Entity Framework, .Net core, SQL, Lucene og MQ vil være et plus, ligesom det vil være en fordel med kendskab til frontendudvikling i Angular og MVC.

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig en attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi fitnessrum, frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Ansøgning

Jobbet har ansøgningsfrist d. 10.03, så send os din ansøgning inden da.

Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Søren Damsgaard Andersen
Chapter Lead - IT-udvikling
sda@jyskebank.dk
89 89 27 10
20 94 98 95

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 12. februar 2021

Arbejdssted

Location Lyngby