BI-udvikler til Aarhus Kommune - Sundhed og Omsorg


Savner du at kunne fordybe dig i data og er du klar til at se nye vinkler på eksisterende Data Warehouse-løsninger? For Aarhus Kommune søger vi en ny BI-udvikler i Mål- og Økonomistyring under Sundhed og Omsorg.

I Mål- og Økonomistyring arbejder de dels med økonomistyring og dels med Business Intelligence. Det er Business Intelligence-teamet, der er på udkig efter en ny kollega.

Du kommer til at arbejde med data helt fra kildesystemerne til brugerne vha. Microsoft BI-stacken med SQL Server 2016. Her vil du få fingrene i Integration Services, Analysis Services og Master Data Services, når du skal arbejde med vores Data Warehouse. De data, du har været med til at lægge til rette præsenteres og omdannes til styringsinformation til f.eks. en leder i hjemmeplejen, et direktions-medlem i et af de syv lokalområder eller Sundhed og Omsorgs chefteam osv. Selve præsentationen af data sker i Reporting Services, Excel eller i Power BI. Sundhed og Omsorg har udskiftet den væsentligste datakilde, omsorgsjournalen, for snart 3 år siden og det giver fortsat mange nye og spændende muligheder samt faglige udfordringer. Disse data skal du hjælpe med at tilrettelægge i deres Data Warehouse og samtidig vil du være med til at udforske nye datamuligheder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver primært backend, men det vil være en fordel hvis du favner alle faser fra kildesystem til frontend-laget herunder:

  • Data Warehouse-arkitektur med styr på dimensionel modellering og dataprocessering
  • ETL-processer og håndtering af datakvalitet og masterdata
  • Udviklingsopgaver i T-SQL, SSIS, SSAS, SSMS

Hvem er du

Du behøver ikke nødvendigvis at have excelleret i Microsoft suiten, men det vigtigste er, at du har erfaring (2-4 år) med dimensionel datamodellering, T-SQL, ETL-værktøjer og BI-løsninger generelt. Kan du desuden være med i sparring om databaseadministration og performanceoptimering vil det også være et plus. Vi forestiller os samtidig, at du er god til at få afsluttet opgaverne og har lyst til at tage ansvar og påvirke det fremtidige Data Warehouse i en positiv retning.

Hvilke faglige udfordringer kan Aarhus Kommune tilbyde dig

Mål- og Økonomistyring kan tilbyde en hverdag, hvor du bliver en fast del af et team, der har som overordnet formål at gøre hverdagen nemmere for lederne i Sundhed og Omsorg og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger ift. arbejdet med borgerne i Aarhus Kommune.

Sundhed og Omsorg står overfor en ny organisering, som blandt andet styrker Sundhed og Omsorgs ledelsesfokus på driften. Det sker ved at skabe tre nye forvaltningsenheder for hhv. sundhedsenhederne, hjemmene og hjemmeplejen. Dette vil skabe en større specialisering og kvalitet omkring deres sundheds- og plejeforløb. Det medfører et behov for at redesigne den datamæssige understøttelse af de nye forvaltningschefer og deres driftschefer.

Dette stiller krav til den kvalitet, som skal være i alle løsninger. Arbejdet med Data Warehouse er en opgave som er vedvarende og i konstant udvikling. Du vil ofte støde på udfordringer, der kalder på faglig sparring og fordybelse. Får du brug for ny viden eller inspiration udefra for at løse hverdagens problemer, er mulighederne for kompetenceudvikling gode. Du vil blive en del af et team, som giver hinanden tid og plads til sparring, men også til at dele, hvad end det nu er, du er optaget af lige netop den givne dag.

Mål- og Økonomistyring tilbyder

  • Engagerede og imødekommende kollegaer, der er gode til at vidensdele og sparre med hinanden.
  • En ambitiøs kultur, som vægter fagligheden højt og med mål om at levere den relevante og tilstrækkelige BI, der gør hverdagen mindre kompleks at navigere i.
  • Fælles kontormiljø, hvor der både er ro til at arbejde og rum til at grine sammen.
  • Fleksible arbejdsforhold der sikrer god balance mellem arbejdsliv og familieliv.
  • Gode muligheder for at styrke din ekspertviden med kompetenceudvikling.
  • Spændende og komplekse problemstillinger der næppe gør en dag med data kedelig!
  • Kontoret, du vil blive en del af, beskæftiger p.t. 22 medarbejdere, hvoraf 7 arbejder med datarelaterede opgaver og resten arbejder med økonomirelaterede opgaver og er brugere af BI.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg findes en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle – uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at ansøge stillingen.

Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr.

Du finder Eloomi her.

Vejledning til at oprette dig finder du her.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 27. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus