Chef­kon­su­lent / Team Lead BI til Aarhus Kommune - Sundhed og Omsorg


For Aarhus Kommune søger vi en stærk profil til et virkeligt spændende job. Har du gode kommunikative og analytiske evner og kan du formidle komplicerede problemstillinger på en letforståelig måde? Kan du fungere som brobygger mellem brugere og udviklere? Så vil Aarhus Kommune rigtig gerne byde dig velkommen som BI team lead i Mål- og Økonomistyring under Sundhed og Omsorg.

I Mål- og Økonomistyring arbejder de dels med økonomistyring og dels med Business Intelligence. Det er Business Intelligence-teamet, der er på udkig efter en ny kollega.

Du får en central rolle i Sundhed og Omsorg fortsatte arbejde med implementeringen af datainformeret ledelse. Du skal være teamets ansigt ud ad til i forhold til samtlige ledelseslag i Sundhed og Omsorg. Du kommer ligeledes til at koordinere teamets opgaver i det daglige ud fra den overordnede prioritering som fastlægges sammen med kontorchefen herunder at være med til at løse spændende tekniske og faglige udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver er centreret omkring

 • Overblik over udviklingen af vores Data Warehouse og faglig sparring med kollegerne.
 • Facilitering af processer ift. udvikling af datainformeret ledelse med udgangspunkt i, hvad er giver mening for slutbrugerne.
 • Udarbejde beslutningsoplæg og præsentationer.
 • Holde dig up to date på nationale tiltag inden for vores område og udviklingen indenfor BI generelt.

Din profil

Du behøver ikke nødvendigvis at have excelleret i Microsoft suiten, men det vigtigste er, at du har erfaring (2-4 år) med dimensionel datamodellering, frontend-værktøjer og BI-løsninger generelt. Vi forventer, at du har erfaring med projektledelse og god forretningsforståelse. Såfremt du kender til proceskonsultation, vil det også være et plus. Vi forestiller os samtidig, at du er god til at få afsluttet opgaverne og har lyst til at tage ansvar og ikke mindst kan stå fast ift. en overordnet prioritering, når ønskerne til udvikling overstiger mulighederne på den korte bane.

Mål- og Økonomistyring tilbyder

 • Engagerede og imødekommende kollegaer, der er gode til at vidensdele og sparre med hinanden.
 • En ambitiøs kultur, som vægter fagligheden højt og med mål om at levere den relevante og tilstrækkelige BI, der gør hverdagen mindre kompleks at navigere i.
 • Fælles kontormiljø, hvor der både er ro til at arbejde og rum til at grine sammen.
 • Fleksible arbejdsforhold der sikrer god balance mellem arbejdsliv og familieliv.
 • Gode muligheder for at styrke din ekspertviden med kompetenceudvikling.
 • Spændende og komplekse problemstillinger der næppe gør en dag med data kedelig!
 • Kontoret, du vil blive en del af, beskæftiger p.t. 22 medarbejdere, hvoraf 7 arbejder med datarelate-rede opgaver og resten arbejder med økonomirelaterede opgaver og er brugere af BI.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg findes en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle – uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at ansøge stillingen.

Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr.

Du finder Eloomi her.

Vejledning til at oprette dig finder du her.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 27. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus