RPA-udvikler til Lå­ne­pro­ces­ser


Jyske Bank øger indsatsen omkring digitalisering og automatisering, og derfor søger vi en erfaren RPA-udvikler. Låneprocesser er en del af enheden Forretningskoncepter, og vi arbejder med at optimere alle kredit- og låneprocesser i Jyske Bank. Vores mål er at skabe gode kundeoplevelser på effektiv vis ved at gøre hverdagen nemmere for kunder, rådgivere og supportenheder.

Jobbet

Som RPA-udvikler arbejder du tæt sammen med proceskonsulenter og forretningsudviklere om at finde de bedste løsninger. Du deltager i hele udviklingsforløbet – fra analyse af behov og muligheder, over udvikling og test, til løsningen er implementeret og taget i brug hos brugerne.

Dit primære værktøj vil blive vores RPA-platform, Kofax RPA, som bl.a. anvendes til automatisering af manuelle processer. Vores værktøjskasse består også af Camunda, Java, SAS samt værktøjer til udvikling af UI. Dem vil du også komme til at stifte bekendtskab med.

Du bliver en del af det tværfaglige squad Automatiserede Kreditprocesser, hvor du sammen med 10 kollegaer har ansvaret for at udvikle, vedligeholde og drifte løsningerne. I dagligdagen vægter vi både høj faglighed og humør højt. Vi arbejder efter agile principper, med en stor grad af frihed under ansvar, og du får indflydelse på planlægning af eget arbejde.

”Som robotudvikler i Låneprocesser oplever man en spændende og udfordrende hverdag, hvor vi som et hold sigter efter at levere værdiskabende løsninger, der kan gøre en forskel. ” Rasmus Riis Nielsen, RPA-udvikler i Låneprocesser.

Da vi har en bred berøringsflade, kommer du til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, fx brugere, fagspecialister, bankens øvrige IT-funktioner og ikke mindst RPA-Teams hos Bankdata og de øvrige banker i Bankdata fællesskabet. Låneprocesser er Center of Excellence for procesarbejde og digitalisering med procesunderstøttende værktøjer og RPA i Jyske Bank-koncernen. Du vil derfor komme til at deltage i arbejdet med at udvikle og udbrede Best Practice til hele koncernen.

Du vil som RPA-udvikler blive en del af et tværgående chapter, hvor I er 7 IT-udviklere i alt, som sammen vil arbejde med videndeling og udvikling af jeres kompetencer.

Din profil

  • Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring med IT-udvikling. Du har måske en baggrund som ingeniør, Cand. IT eller datamatiker
  • Praktiske erfaringer med RPA er optimalt, men alternativt har du erfaring med andre programmeringssprog
  • Erfaring med udvikling i den finansielle sektor vil være en fordel, men dog ikke et krav
  • Du drives af at levere løsninger, som kan forbedre andres hverdag, frem for at "nørde" med IT-værktøjerne
  • Du evner at samarbejde på tværs af faglige skel, herunder med brugere af systemerne
  • Du har høje ambitioner i forhold til kvaliteten i dit arbejde, og sigter efter langtidsholdbare løsninger
  • Du foretrækker at indgå i et team, og at levere fælles løsninger frem for at "køre solo"
  • Du kan etablere gode samarbejdsrelationer og netværk, og du har det godt med at være ansvarlig for udvikling og drift af digitaliserede processer

Dit primære arbejdssted er i Silkeborg, men du er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdssted.

En arbejdsplads med stærke værdier

Jyske Bank-koncernen er en arbejdsplads for dig, som tør at vende tingene på hovedet for at finde de gode løsninger. Vi har den særlige størrelse, hvor vi har et fagligt højt niveau, men stadig en uformel kultur og et fladt hierarki. Forretningskoncepter er Jyske Banks interne udviklingshus, som har ansvaret for udviklingen af produkter, koncepter, processer og it-løsninger til hele koncernen.

Ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi gennemgår ansøgningerne løbende. Sidste frist er d. 10.03.

Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Jette Kjær Neumann
Scrum Master, Chapter Lead
jkn@jyskebank.dk
89 89 26 93
28 56 22 91

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 15. februar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg