Stu­den­ter­med­hjæl­pe­re med fair for teknisk snilde og grafiske evner

Uddannelse og Kompetenceudvikling søger 1-2 studentermedhjælper(e) med IT-teknisk snilde og gode grafiske evner.

Ansvar og arbejdsopgaver

Klinisk udvikling skal fremadrettet lave mere digital uddannelse f.eks. e-læring. E-læringen er et supplement til videre uddannelse af vores personale. Der vil forekomme arbejde i forbindelse med hands-on-kurser og digitalisering af undervisningsmateriale, og du vil blive en del af det eksisterende supportteam for kursusportalen Plan2Learn.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Redigere og klippe videomateriale til undervisningsbrug, samt opsætte og bruge A/V udstyr.
  • Understøtte udviklingen af digitale undervisningsmaterialer i form af video og grafisk opsætning til f.eks. e-læring.
  • Supportere i kursusportal, herunder opsætning, vedligehold mv ift. e-læringskurser.Yde teknisk support ved online møde- og kursusafvikling, webinar mv.

Hvem er du?

Vi søger en ny kollega, som har erfaring med IT. Derudover forestiller vi os, at du

  • Har bred erfaring med IT generelt.
  • Har solidt kendskab til grafisk arbejde
  • Gerne har kendskab til arbejdet med en kursusportal.
  • Er nysgerrig på e-læring som genstandsfelt

Hvem er vi?

Klinisk Udvikling (KLU) på OUH består af tre funktionsområder: Kvalitet og Patientsamarbejde, Innovation og MTV, Uddannelse og Kompetenceudvikling samt centrene for Klinisk Epidemiologi (CKE), Innovativt Medicinsk Teknologi (CIMT), Simulation (SimC) og Lægers Videreuddannelse (CLV). Klinisk Udvikling understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi løser mange forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne på Fyn. Stillingen er placeret i funktionsområdet Uddannelse og Kompetenceudvikling.

Uddannelse og Kompetenceudvikling udgør sammen med Efteruddannelse, Center for Lægers Videreuddannelse og Simulationscentret på OUH (SimC) Uddannelsesenheden, der en del af stabsafdelingen Klinisk Udvikling (KLU). Afdelingen er placeret på OUH i Odense, men dækker alle OUH’s matrikler i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø

Om løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 3-5 timer ugentligt og ønskes besat hurtigt muligt.
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte IT-didaktisk konsulent Bo Sejer på tlf. 2059 4510 eller uddannelseschef Karin Albjerg på tlf. 30168251

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 15. februar 2021

Arbejdssted

Location Odense