Leder til IT og Di­gi­ta­li­se­ring


Tiderne kalder på nye måder at arbejde på i den offentlige sektor med øget digitalisering og mere hjemmearbejde. Vi er rigtig godt på vej, og vi vil meget længere! Vil du med på rejsen?

Vi søger en leder, som vil stå i spidsen for en velfungerende IT og Digitaliseringsafdeling, og som har lyst til at lede en række dygtige medarbejdere i feltet mellem sikker drift, øget digitalisering og udvikling.

Vi kan meget selv – men har også brug for, at du kan komme med input udefra og inspirere os.

I IT og Digitalisering servicerer vi hele organisationen, hvorved vi understøtter og giver værdi til velfærdsområdernes levering af kerneydelserne.

IT og Digitalisering er en velfungerende afdeling på 14 M/K. Der er styr på driften, udviklingsprojekterne kører og vi har et velfungerende samarbejde på tværs. Hele IT- og digitaliseringsområdet er kritisk infrastruktur og det er en høj prioritet i kommunen, at driften løbende udvikles, samtidig med at vi sætter nye IT-projekter i gang. Derfor vil lederen have masser af plads til at sætte sit eget præg på kerneydelsen i afdelingen.

Du bliver en del af en ambitiøs og velfungerende ledergruppe, hvor vi sparrer med hinanden om både de store linjer og om hverdagsledelse.

Er du blevet nysgerrig? Så læs mere i stillings- og personprofilen.

Ansøgningsfrist er søndag d. 7. marts, forventet startdato 1. maj 2021.

Ansættelsessamtaler: Første samtale finder sted 11. marts og anden samtale 19. marts.

Kontaktoplysninger

Chef Peter Aslund på tlf.nr. 2026 7507, eller mail peap@halsnaes.dk eller Rekrutteringskonsulent Stine Sørensen på tlf.nr. 3141 9808.

Om IT og Digitalisering

Afdelingen for IT og Digitalisering er en del af Koncernsekretariatet, som i alt består af tre afdelinger: Personaleafdelingen, Ledelsesbetjening og Kommunikation samt IT og Digitalisering. Lederen af IT og Digitalisering bliver en del af vores velfungerende og ambitiøse ledergruppe i Koncernsekretariatet. Læs om Koncernsekretariatet her.

Om Ledelse i Halsnæs Kommune

Det er vigtigt for os at være dygtige til ledelse. Vi får de mest motiverede medarbejdere, når vi har dygtigt udført ledelse – til glæde og gavn for borgerne. Derfor kører vi et internt lederudviklingsforløb på tværs af alle kommunens områder. I den forbindelse har lederne udarbejdet deres personlige ledelsesgrundlag. Du kan læse sekretariatschef Peter Aslunds personlige ledelsesgrundlag her.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Halsnæs Kommune
Publiceret: 16. februar 2021

Arbejdssted

Location Frederiksværk