IT-drift­s­tek­ni­ker til ap­pli­ka­tions­team, Koncern IT

Har du lyst til at arbejde med IT og samtidig med, at du har en bred berøringsflade indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Og vil du indgå i et humoristisk og dedikeret team af superdygtige teknikere hos Koncern IT i Ringsted? Så vil vi opfordre dig til at søge denne stilling.

Applikationsteamet her hos Koncern IT varetager den daglige drift af al Sundheds IT, som omfatter Region Sjællands sygehuses IT-applikationer, herunder Sundhedsplatformen. Vi sætter en stor ære i, at vores brugere er glade og tilfredse og gør gerne en ekstra indsats for at løse opgaverne. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der stilles krav til dine IT-kundskaber, da det til tider er komplekse problemstillinger, der skal løses. Vores hverdag er til gengæld krydret med spændende opgaver, god humor og hyggeligt kollegialt samvær.

Om stillingen

Vi arbejder med en bred pallette af komplekse hospitalsapplikationer. Her kan f.eks. nævnes røntgen-, laboratorie-, blodprøvesystemer, men også administrative systemer som ESDH, bookingsystemer osv. Dine opgaver vil blive at sikre den daglige drift af disse systemer. Vi arbejder hovedsageligt på Microsoft-platforme og det er derfor et krav, at du har erfaring med Windows Server.

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du er serviceminded af natur, selvkørende og struktureret, samt arbejder målrettet på trods af en uforudsigelig hverdag. Det er afgørende, at du forstår vigtigheden i at være tilgængelig, og derudover sætter vi pris på, at du:

  • Er Windows Server-kyndig og måske har en eller flere MS-certificeringer (fordel men ikke krav)
  • Er motiveret til at lære en masse om Sundheds-it og hospitalsapplikationer
  • Er udadvendt og evner at kommunikere med brugere på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer
  • Du har på sigt mod på at indgå i en velfungerende vagtordning (dagtimer), som drives i fællesskab med dine nærmeste kollegaer

Dine arbejdsopgaver giver dig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende og til tider hektisk job, hvor du også skal servicere egne kollegaer, diverse projekter samt brugerne ude i klinikkerne.
Vi arbejder med mange og omfattende applikationer, hvilket kan føre til arbejde uden for normal arbejdstid. Du skal derfor være indstillet på at være fleksibel omkring dine arbejdstider.
Vi er vi store tilhængere af, at vores medarbejdere holder sig orienteret inden for sit faglige område, så der er derfor gode muligheder for kompetenceudvikling hos Koncern IT.

Du bliver en del af Systemplatforme og Middleware i Koncern IT, Region Sjælland, som er en enhed under IT Drift. Vi består p.t. af 30 kollegaer, fordelt på flere teams og vi sidder i storrumskontorer. Vi har fysisk adresse på Ringsted Sygehus.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted Station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost og med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Evt. spørgsmål kan rettes til:

Teamleder Helle Betina Olufsen holu@regionsjaelland.dk, 20 68 95 21

Eller

Funktionschef Glenn Sidor, glsi@regionsjaelland.dk, 93 56 62 99

Ansøgningsfrist 12.03.2021

Stillingen er til besættelse 01.05.21 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Stillingen besættes, når en egent kandidat er fundet.


Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 16. februar 2021

Arbejdssted

Location Ringsted