Sha­rePo­int-tekniker til Koncern IT


Har du de faglige kompetencer, og har du lyst til at arbejde med IT og samtidig have en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Har du samtidig indstillet dit sigtekorn på cloud computing, og vil du indgå i et humoristisk og dedikeret team af superdygtige teknikere hos Koncern IT i Ringsted? Så vil vi opfordre dig til at søge denne spændende stilling som applikationsspecialist til SharePoint.

Applikationsteamet i IT Drift hos Koncern IT varetager den daglige drift af al Sundheds IT, som omfatter Region Sjællands sygehuses IT-applikationer. Vi sætter en stor ære i, at vores brugere er glade og tilfredse og gør gerne en ekstra indsats for at løse opgaverne. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der stilles krav til dine IT-kundskaber, da det til tider er komplekse problemstillinger, der skal løses. Vores hverdag er til gengæld krydret med god humor og hyggeligt kollegialt samvær.

Om stillingen

Koncern IT har stor aktivitet på SharePoint og har derfor nu brug for flere hænder til at drifte den nuværende version af SharePoint platformen og til at få opgraderet til nye versioner og et skifte fra ’on prem’ til SharePoint Online/Office 365.

Vi er på nuværende tidspunkt på flere forskellige versioner af SharePoint on-prem. Vi er godt i gang med at migrere/udskifte vores hjemmeside og intranet til en nyere version af SharePoint, og vi står overfor at skulle migrere eksisterende sites til Sharepoint Online (O365).

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du er serviceminded af natur, selvkørende og struktureret, samt arbejder målrettet på trods af en uforudsigelig hverdag. Det er afgørende, at du forstår vigtigheden i at være tilgængelig, og derudover sætter vi pris på at du:

  • Er Windows Server-kyndig og måske har en eller flere MS-certificeringer (det er en fordel, men ikke et krav)
  • Har erfaring med drift og support af SharePoint og meget gerne SharePoint Online
  • Erfaring med implementering af Office 365-pakken – særligt med fokus på SharePoint, Exchange, Microsoft Teams, og måske har du også gjort dig bekendt med Microsoft PowerAutomate, PowerPlatform og Azure
  • Er udadvendt og evner at kommunikere med brugere på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer
  • Du har, på sigt, mod på at indgå i en velfungerende applikations vagtordning (dagtimer), som drives i fællesskab med dine nærmeste kollegaer.

Dine arbejdsopgaver giver dig rig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende og til tider hektisk job, hvor du også skal servicere egne kollegaer, diverse projekter samt brugerne ude i klinikkerne, hvilket kan føre til arbejde uden for normal arbejdstid.

Du skal derfor være indstillet på at være fleksibel omkring dine arbejdstider.

Vi er store tilhængere af at vores medarbejdere holder sig orienteret inden for sit faglige område, vi tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling hos Koncern IT.

Du bliver en del af Systemplatforme og Middleware i Region Sjælland, som er en enhed under IT Drift i Koncern IT. Vi består p.t. af 30 kollegaer, fordelt i flere teams og vi sidder i storrumskontorer. Vi har fysisk adresse på Ringsted Sygehus.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost og med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Evt. spørgsmål kan rettes til:

Teamleder Helle Betina Olufsen holu@regionsjaelland.dk, 20 68 95 21

Eller

Funktionschef Glenn Sidor, glsi@regionsjaelland.dk, 93 56 62 99

Ansøgningsfrist 12.03.21.

Stillingen er til besættelse 01.05.21 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Stillingen besættes, når en egnet kandidat er fundet.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 16. februar 2021

Arbejdssted

Location Ringsted