Erfaren Fullstack Softwa­re­ud­vik­ler i .NET

Vil du være med til at udvikle en af landets bedste softwareløsninger? Er du hjemmevant i backend og måske lidt i frontend? Har du et DevOps-mindset?

Så brug et par minutter på dette opslag, for det er dig, vi leder efter.

Udvikler med indflydelse

Du bliver en del af en kultur, hvor du vil få stor indflydelse på, hvordan de enkelte opgaver skal løses og driftes. Du bliver en del af et agilt team, hvor fokus er på hurtigt at levere værdi til vores kunder, og hvor læring og eksperimentering har en naturlig plads i hverdagen.
Stor frihed, medbestemmelse og sparring er nogle af de nøgleord, der definerer din hverdag.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at være med til at udvikle, drifte og transformere en af vores større softwareløsninger og indgå i et udviklingsteam med et stigende fokus på DevOps.

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte:

 • Udvikling og vedligehold af vores nuværende løsning, i tæt samarbejde med resten af udviklingsteamet samt Product Owners
 • Videreudvikling af webbaseret grænseflade til produktet
 • Aktiv deltagelse i beslutninger om arkitektur, tekniske løsninger, DevOps m.v.

Hvem er du?

Du har arbejdet med .NET-udvikling til web, måske har du endda udviklet og vedligeholdt større produktionsløsninger.
Det er et must, at du har solid, praktisk erfaring med .NET stack’en og C#. Endvidere er det et krav, at du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er en fordel, hvis du derudover har erfaring med flere af følgende teknologier:

 • Udvikling af REST-services (Web API)
 • Linq
 • Entity Framework
 • MS SQL Server
 • Frontend-udvikling (F.eks. MVC, Angular, TypeScript, React, Vue m.fl.)
 • Versionsstyring i GIT eller tilsvarende
 • Microsoft Azure Cloud
 • DevOps/SecOps-mindset

Vi leder efter dig, som:

 • Brænder for dét, du laver og elsker at sætte dig ind i ny teknologi, afprøve nye ting og ikke er bange for at revurdere, når tingene ikke virker
 • Ikke er bange for at ytre din mening og udviser sund fornuft i dine beslutninger
 • Er empatisk og forstår at sætte dig i kundens og brugerens sted
 • Forstår, hvad det betyder at have et DevOps-mindset
 • Véd, at softwareudvikling ikke kun handler om kode men også om at kunne kommunikere med kunder og det resterende produktteam

Afdeling - BASE

Hos BASE, inden for Børn & Unge-området, udvikler vi software, der håndterer borgere i Danmark fra ca. 0-30 år. Det betyder, at vi har software, der håndterer borgere fra de bliver født og skal starte i en institution, herfra skal videre i skolesystemet og benytte en læringsplatform, have vejledning omkring bl.a. videreuddannelse, starte på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse og til sidst skal ud på arbejdsmarkedet. Vores produkter følger borgeren gennem alle disse livsstadier.

Teamet

Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet, der består af ca. 20 direkte kollegaer - testere, udviklere og PO’er. Det er et dygtigt, alsidigt team med kollegaer i alle aldre og med forskellige former for humor og styrker. Teamet har mange erfaringsgrader og mange forskellige kompetencer. 
Du kan forvente en arbejdsplads med meget frie rammer, godt humør og en uformel omgangstone. Vi praktiserer lederskab frem for management, hvor læring og inspiration er en vigtig del af vores hverdag.

Vi har højt til loftet og nogle af de privilegier, vi sætter pris på er: fleksible arbejdstider, autonomi, selvbestemmelse samt mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig. Vi arbejder med nytænkning og forventer, at du er åben over for – og bidrager til dette.

Stillingen er med mulighed for ansættelse på vores kontor på havnefronten i Aalborg eller i Skejby, Århus.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Jais Heslegrave på hgv@kmd.dk.

Send os gerne din ansøgning allerede i dag, da vi afholder samtaler og ansættelser løbende – og ikke senere end 16. marts 2021.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 17. februar 2021

Arbejdssted

Location Aalborg eller Aarhus