Azure Cloud-arkitekt eller se­ni­o­r­ud­vik­ler med lead-erfaring


Til vores kontor i Silkeborg søger vi en erfaren Azure Cloud-arkitekt eller senior softwareudvikler, der har lead-erfaring og i stigende grad ønsker at arbejde med morgendagens cloudløsninger.

Hos EnviDan er vi EnviDanere, og det betyder noget. Det betyder, at vi har stor medindflydelse og en flad ledelsesstruktur, som giver plads til faglig udvikling og forskelligheder. Hos os får du over 250 kolleger, som er engagerede i deres arbejde og bringer energi og innovation ind i vores løsninger.

Vi er velkonsolideret og i rivende udvikling, og en af de førende rådgivervirksomheder inden for digital transformation til forsyningssektoren i Norden. Vi arbejder med Internet of Things, Industri 4.0, Business Intelligence og alt sammen på Azure Cloud-teknologi, som vi benytter til at automatisere og understøtte forsyningssektoren i Skandinavien.

Har du en solid Azure software-ballast, gerne dokumenteret med en eller flere Azure Specialist eller Expert-certificeringer, så kan vi tilbyde dig rammerne, hvor du vil kommet til at arbejde på kanten af teknologien, bl.a. i samarbejde med nogle af Micorsofts egne udviklingsteams. Hvis lysten og evnerne er der, er der mulighed for at blive lead for dit eget Cloud Solution Team.

Stil krav – det gør vi!

Hos os bliver du en del af et team, hvor vi arbejder på forkant af teknologien med nogle af de mest spændende projekter inden for Cloud-applikationer på Azure, hvor IoT fylder meget. Vores mål er at lave cloud-native løsninger, og vi overvejer altid, hvordan vi bedst opnår optimal udnyttelse af cloud i vores design. Vores primære programmeringssprog er C# og JavaScript/TypeScript med afsæt i Vue.js, men vi arbejder i stigende grad også med Power Apps og Power Suiten.

Hvem er du?

Du har en relevant IT-faglig uddannelse på kandidatniveau eller over. Du har flere års erfaring med udviklingsorienteret IT, eller måske du lige har solgt din startup og er klar til den næste udfordring. 

Vi ønsker os en kollega, som kan sige ja til nogle af nedenstående punkter:

  • Programmeringserfaring med webapplikationer
  • Solid erfaring med C#
  • Solid erfaring med løsninger på Azure cloud-platform
  • En udadvendt person, som arbejder godt i teams
  • Lyst og evne til at lære nyt og forny din viden
  • Teknisk nysgerrig og brænder for teknologiske udfordringer
  • Sætter en ære i at levere et ordentligt håndværk
  • Forstår vigtigheden af en god brugeroplevelse og stabilitet i forretningskritiske applikationer.

Store udfoldelses- og udviklingsmuligheder

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en flad og dynamisk organisation, hvor omgangstonen er uformel, og hvor vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere kan brænde igennem uden at brænde ud.

Hos EnviDan gør vi en positiv forskel for vores medarbejdere, og det gør vi, fordi vi har de nyeste it-værktøjer, et stort kursus- og efteruddannelsesbudget, luft til innovation og nytænkning, men vi har også vores eget EnviBand, vores egne EnviDan-øl og mange sociale aktiviteter.

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere

For supplerende information om stillingen kontakt venligst Lead Software Architect, Mikkel Bengtson Nygaard på mbn@envidan.dk eller +45 46 47 31 85

Stillingen søges ved at sende din ansøgning via nedenstående link. Ansøgninger behandles fortroligt og løbende, og stillingsopslaget lukkes ned, når den rette kandidat er fundet.

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.

Gem job

EnviDan A/S
Publiceret: 20. marts 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg