IT-pro­jekt­le­der til Sundheds IT program, Koncern IT


Er du nyuddannet og har du hang til projektledelse, digitalisering og Sundheds IT?

Projektledelse i Koncern IT søger en projektleder til at indgå i vores program, der varetager digitaliseringen af regionens sygehuse.

Vi søger en kollega, der har ambitioner om at blive projektleder. Du må gerne være nyuddannet, bare du er klar til at lære og få erfaring via arbejdet i en stor organisation.

Vi inviterer ind i et team bestående af dygtige projektledere. Vi deler opgaverne mellem os med tydelig rolle- og ansvarsfordeling.

Vi søger en projektleder, der gerne indgår i et team, som løser en bred vifte af opgaver. I dine opgaver vil du få mulighed for at benytte både traditionelle og agile projektværktøjer. Der vil også være analyseopgaver og akutte indsatser.

Du vil have et tæt samarbejde med Programleder Ulla Maegaard Nielsen og PMO Kristine Toft Müller.

Regionens Sygehuse er vores opgavestillere, så sundhedsvæsenet er en stor del af vores hverdag.

Din profil

Vi forestiller os en kollega, der har et godt udgangspunkt for at arbejde som projektleder og som har interesse for Digitalisering, it-understøttelse og it-udvikling.

Du har sikkert en videregående uddannelse, der helt eller delvist har it eller digitalisering som discipliner. I de konkrete opgaver er der i højere grad brug for kompetencer udi implementerings- og forandringsprojekter end i it-tekniske opgaver.

Det vigtigste er, at du har en god forståelse for it og digitalisering. Vi vil gerne have en kollega, der brænder for gode løsninger og det at skabe værdi igennem vores projekter.

Du bliver en del af et kompetencecenter hvor projektledelse er vores fag – og der er altid større og mere komplekse projekter at tage fat på. Der er sparring både dagligt med dine erfarne kolleger, men også strukturelt i afdelingen gennem ProjektErfa.

Vi tilbyder også en formel projektlederuddannelse fx Regionens projektlederuddannelse baseret på IPMA eller Prince2.

Vi har internt i koncern IT mulighed for at give dig indsigt i den grundlæggende it-teknik, således at du føler dig hjemme – også på den mere tekniske bane.

Som person er du serviceorienteret, og frisk på at understøtte en hel organisation på din vej gennem et projekt.

Vi forudsætter, at du får energi af at have kontakt og tale med mange mennesker i løbet af din arbejdsdag, idet dine arbejdsopgaver vil kræve dette.

Det er et krav, at du respekterer eksisterende spilleregler og kan samarbejde.

Derudover, leder vi efter en kollega med:

  • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • Stor lyst til at arbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund
  • Stort gå-på mod og en can-do attitude

Hvem er vi

IT Projektledelse gennemfører alle it-projekter i hele Region Sjælland, hvorfor vores projektledere spiller en vigtig rolle i understøttelsen af både sygehuse men også vores tværgående koncern centre.

Vi har ca. 100 it-projekter i vores portefølje, og de spænder fra det administrative område, til sundheds-it, til hardcore infrastruktur. Opgavepaletten er bred, og der er mange muligheder for en projektleder.

Vi arbejder kontinuerligt med at dygtiggøre vores medarbejdere og afdeling, blandt andet via sparring, buddyordninger, ProjektErfa og meget mere.

Du kan glæde dig til en fremtid med høj faglig og personlig udvikling i en stor og spændende organisation. Der er mange kontaktflader, højt til loftet og et godt socialt, såvel som fagligt arbejdsmiljø.

Dit arbejdssted vil være i Ringsted, men det forventes, at du er mobil, og jævnligt kan deltage i møder på andre lokationer i Region Sjælland.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest 11. marts 2021.

Tiltrædelse 1.maj 2021 eller efter aftale.

Vil du vide mere om hvem vi er, som afdeling og ledelse, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller på tlf. 21 14 03 91 (holder vinterferie i uge 8).

Hvis du ønsker at vide mere om de konkrete opgaver og projekter i programmet, er du velkommen til at kontakte Programleder Ulla Maegaard Nielsen på tlf. 24 21 53 94.

Kontaktperson(er):

Navn: Dina Mesits Møller
Stilling: Teamleder
Email: dms@regionsjaelland.dk
Telefon: 21 14 03 91

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 17. februar 2021

Arbejdssted

Location Ringsted