IT-pro­jekt­le­der til Økonomi, logistik og indkøb


Vil du skabe en karriere inden for IT i Region Sjælland?

IT Projektledelse i Koncern IT søger en projektleder til at indgå i vores program, som varetager økonomi-, lager- og indkøbssystemet i Region Sjælland.

Vi søger en kollega, der har nogen erfaring og gerne vil prøve kræfter med projekter i en større organisation - en projektleder der har mod på mere!

Programmet (dagligt navn: NASA) ledes af programleder Christen Sloth, og programteamet består der udover af 2-3 erfarne projektledere.

Så er du frisk på at bringe dine erfaringer i spil indenfor projektledelse, hvor it spiller en vigtig rolle og hvor arbejdet udfolder sig på mange forretningsområder, er det måske dig vi leder efter.

Vi søger en projektleder, der kan tage ansvar for en del af de tekniske løsninger i vores økonomi-, lager- og indkøbssystem. Udover projekter knyttet til vores nuværende Oracle-løsning, vil du også blive del af arbejdet med at skulle flytte vores eksisterende løsning op i skyen. I den forbindelse er der mange tekniske opgaver – store som små – bl.a. integrationer og datakonvertering, som kræver god projektledelse.

Du vil have et tæt samarbejde med Christen og de andre projektledere i programmet. Din daglige snitflade vil være over mod resten af Koncern IT og leverandører til løsningen, men der vil også være snitflader mod Koncern Økonomi, og alle de kolleger i Region Sjælland, der bruger disse systemer.

Din profil

Vi forestiller os, at du har et godt udgangspunkt for at arbejde som projektleder, og har interesse for den it-tekniske del af projekterne.

Du har måske 2-4 års erfaring som projektleder, eller teknisk projektleder, og måske en baggrund eller interesse i ERP-systemer (økonomi, lager og indkøb).

Du har en videregående uddannelse og noget erhvervserfaring, begge relevante for eller indenfor it eller projektledelse.

Det vigtigste er, at du har en god forståelse for it og det at understøtte et forretningsområde og de pågældende arbejdsgange.

Fagligt kan vi tilbyde en videreudvikling af dig som projektleder, og da du bliver en del af et kompetencecenter, hvor projektledelse er vores fag, vil der altid være større og mere komplekse projekter at tage fat på.

I Region Sjælland, er det vores mantra at ”Vi er til for dig” og vi ønsker, at alle medarbejdere efterlever dette. Det betyder, at vi som projektledere er til for vores kolleger, vores forretning, vores borgere.

I Koncern IT arbejder vi altid for at spille hinanden gode, vi vil gerne, at vores kolleger lykkedes, og med lidt ekstra indsats gøre, at alle spiller lidt bedre. Vi er et hold.

Det er derfor et krav, at du er serviceorienteret, og frisk på at understøtte en hel organisation på din vej gennem et projekt.

Derudover, leder vi efter en kollega med:

  • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • Stor lyst til at arbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund
  • Stort gåpåmod og en can-do attitude
  • Udadvendt personlighed og godt humør

Hvem er vi

IT Projektledelse gennemfører alle it-projekter i hele Region Sjælland, hvorfor vores projektledere spiller en vigtig rolle i understøttelsen af både sygehuse men også vores tværgående koncern centre.

Vi har ca. 100 it-projekter i vores portefølje, og de spænder fra det administrative område, til sundheds-it, til hardcore infrastruktur. Paletten er bred, og mulighederne som projektleder er derfor mange.

Vi arbejder kontinuerligt med at dygtiggøre vores medarbejdere og afdeling blandt andet via sparring, buddyordninger, ProjektErfa og meget mere.

Du kan glæde dig til en fremtid med høj faglig og personlig udvikling i en stor og spændende organisation med mange kontaktflader, højt til loftet og et godt socialt såvel som fagligt arbejdsmiljø. Arbejdssted vil være i Ringsted, men det forventes, at du er mobil, og jævnligt kan deltage i møder på andre lokationer i Region Sjælland.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest 11. marts 2021.

Tiltrædelse 1. maj 2021 eller efter aftale.

Vil du vide mere om hvem vi er, afdelingen, hvem lederen er, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller på tlf. 21 14 03 91 (holder vinterferie i uge 8).

Hvis du ønsker at vide mere om de konkrete opgaver og projekter i programmet, er du velkommen til at kontakte Programleder Christen Sloth på tlf. 40 14 16 87.

Kontaktperson

Navn: Dina Mesits Møller
Stilling: Teamleder
E-mail: dms@regionsjaelland.dk
Telefon: 21 14 03 91

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 18. februar 2021

Arbejdssted

Location Ringsted