Account Manager


Til Unik Bolig, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Account Manager. Du skal være klar til at indgå i en rolle som strategisk sparringspartner for vores største kunder og medvirke til at udvikle kundens digitale univers. Herudover skal du være medvirkende til en målrettet udvikling af Unik Bolig, der matcher udviklingen på de markeder, hvor vi opererer. Du vil have reference til vores Salgschef. Stillingen kan placeres både i Vejle og København afhængig af den rette kandidat.

Opgaver

Ud over ovenstående vil dine opgaver være:

 • Overordnet ansvarlig for en kundeportefølje
 • Opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer til alle relevante beslutningstagere og vigtige influensers hos kunden
 • Forstå kundens forretning og være nysgerrig, inspirerende og udfordrende
 • Finde løsninger og kommunikere værdien af løsningerne
 • Indgå i opbygning og udvikling af SMB-segmentet med øvrig salgsafdeling
 • Indgå i udarbejdelse og besvarelse af udbud.

Hvad forventer vi af dig

Du har formentlig en videregående uddannelse, hvor erfaring med IT-systemer til boligbranchen tæller højt.

Minimun 3 års erfaring med komplekst løsningssalg fra IT-branchen. Du har forretningsmæssig indsigt, så du kan sælge softwareløsninger ved at begå dig i det øverste ledelseslag hos eksisterende og potentielle kunder.

Herudover forventer vi at du er:

 • Proaktiv og ser muligheder
 • Løsningsorienteret
 • Systematisk i din arbejdsform
 • Udadvendt og har gode præsentationsegenskaber
 • Gennemslagskraft
 • Samarbejdsorienteret
 • God til at eksekvere

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 30 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen

Spørgsmål om jobbet kontakt

Ian Holst Sørensen 
Salgschef
ihs@unik.dk
+45 39 75 04 54


Vi kender din softwaredag

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder inden for bolig- og ejendomsadministration samt advokatkontorer.
Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger. Vi har udviklet innovativ branchesoftware i mere end 30 år – gennem tætte og tillidsfulde samarbejder. Det ruster os til at skabe fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 18. februar 2021

Arbejdssted

Location Vejle eller København