End User Workspace spe­ci­a­list til Orifarm


For vores kunde Orifarm, søger vi en alsidig medarbejder til deres End User Workspace.

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, som er i konstant udvikling. Orifarm er allerede en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, og med opkøbet af rettighederne og produktion af en lang række kendte produkter fra Takeda, er virksomheden i gang med endnu en spændende vækstrejse. I den forbindelse skal bl.a. it-organisationen i de kommende år varetager mange nye opgaver, herunder indføre nye roller som bl.a. End User Workspace Specialist.

Orifarm mangler en dedikeret person der er vant til at arbejde med installationer og vedligeholde driften af kollegaernes Workspace. Du er en aktiv deltager i migreringsprojekter og vant til at være tovholder på arkitekturen af End User Workspace.

Som End User Workspace Specialist vil du indgå i et driftsteam med fokus området. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar. Det er derfor essentielt, at du er dedikeret, har lyst og gåpåmod.

De primære arbejdsopgaver for afdelingen består bl.a. af at drive aktiviteter og sørge for at alle End Users arbejder i systemer som fungerer optimalt. Heri skal der bl.a. være fokus på områderne indenfor Microsoft Stacken: Office 365, Teams, samt de systemer og værktøjer som bruges i de forskellige afdelinger i Orifarm. Derfor er en grundlæggende End User Workspace arkitektur en stor del af det daglige arbejde.

Du vil medvirke til at kvalificere nye tiltag og til at holde et konstant fokus på forbedringsmuligheder, der understøtter virksomhedens målsætninger.

Du har:

 • Erfaring med VMware, Azure og Office 365
 • Du kommunikerer flydende på engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 • Erfaring med deployment og upgrades
 • Stort fagligt ansvar og erfaring med arkitektur
 • 3 års erfaring med drift, supportering, udvikling og implementering af serverløsninger
 • Erfaring med drift af Windows Server platformen
 • For vane at tænke sikkerhed både i analyse, design og drift
 • Måske erfaring med work space architecture
 • Lyst til dokumentation og proces optimering

Du er:

 • Har et stærkt forretningsmindset
 • Nysgerrig, udviklingsorientret og struktureret, ligesom du trives med at tage ejerskab og indgå i et team
 • En person med stort drive, og det er naturligt for dig at få ting færdiggjort
 • Serviceminded og har gode samarbejdsevner
 • Vant til at organisere mange stakeholders forskellige interesser til alles tilfredshed.

Der kan være flere veje til jobbet hos Orifarm. Måske er du uddannet IT-supporter, har siden siddet som systemadministrator, eller har erfaring som IT-konsulent indenfor IT-drift, udvikling og implementering af forskellige server- og netværksløsninger.

Du skal kunne trives i en virksomhed der vækster, have lyst til at blomstre under udvikling, samtidig med at du er omstillingsparat og dynamisk. Endvidere har du mod på at starte op i en virksomhed der skalerer og hvor miljøet er omskifteligt.

Orifarm tilbyder:

I jobbet som End User Workspace Specialist vil du få en travl hverdag med kollegaer der har en uformel omgangstone. Vi lægger stor vægt på både din professionelle og personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil. Vores arbejdsplads ligger i Odense, og her vil du arbejde sammen med vores dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø, hvilket giver os muligheden for at have en venskabelig og uformel atmosfære. Der er gode ansættelsesbetingelser med en attraktiv løn-, sundheds,- og pensionsordning. Der er gode muligheder for faglig udvikling, en særdeles god kantine, massageordning – og miljø, hvor frihed under ansvar er et mantra, der virkelig udleves hver eneste dag. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid.


Læs mere om Orifarm

Orifarm Group er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største leverandør af lægemidler i Danmark, og baseret på indtægterne som det 4. største farmaceutiske selskab i Danmark. Gennem Orifarms to forretningsområder, parallelt importerede lægemidler og generiske produkter, skaber de konkurrence og giver store besparelser for samfundet og forbrugerne. Orifarm tror på, at folk gør forskellen. Orifarm anerkender deres medarbejdere som deres mest vitale ressource til at gøre virksomheden vellykket, og Orifarm leder konstant efter nye kolleger, der kan støtte os i vores vækst. Derfor arbejder Orifarm på at skabe et motiverende arbejdsmiljø, der er i stand til at tiltrække, styre og bevare de rigtige mennesker.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 5. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense